Media

MasterChef: Ποιος είναι ο νικητής των 1.000 ευρώ και ποιοι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Gossip-tv Team

Το τεστ δημιουργικότητας στο οποίο υποβλήθηκαν οι παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής MasterChef ανέδειξε τον νικητή του χρηματικού επάθλου των 1.000 ευρώ και τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Σε τεστ δημιουργικότητας διαγωνίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας 24 Απριλίου οι παίκτες του MasterChef.

Οι τρεις διάσημοι κριτές είχαν ετοιμάσει για τους παίκτες ένα γαστρονομικό ταξίδι στις 13 περιφέρειες της Ελλάδας με συγκεκριμένες πρώτες ύλες, που αναδεικνύουν την ελληνική κουζίνα σε όλο τον κόσμο.

Ο Στέφανος Χίλας, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας, είχε στη διάθεσή του τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας και επέλεξε να μη μαγειρέψει και να ανέβει στον εξώστη να παρακολουθήσει ατάραχος την εξέλιξη του παιχνιδιού και τους συμπαίκτες του να μαγειρεύουν.

Έτσι, ο Στέφανος πέρασε αυτόματα στους 11 καλύτερους του MasterChef 2023.

1675208142612-90657598-master.jpg

Οι Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς, δοκίμασαν τα πιάτα των διαγωνιζόμενων και στη συνέχεια αποφάσισαν πως την καλύτερη προσπάθεια είχε o Νίκος Τράκας, ο οποίος κέρδισε πλεονεκτήματα για την επόμενη δοκιμασία, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ.

Στις χειρότερες προσπάθειες βρέθηκαν οι Δημήτρης Μπέλλος, Μαρία Λαζαρίδου και Θόδωρος Γαλάνης, οι οποίοι αύριο θα μαγειρέψουν, ώστε να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο σπίτι του MasterChef.

Δείτε παραπάνω το βίντεο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved