Media

Survivor All Star: Άγρια κόντρα Βασάλου - Αγόρου - «Χρησιμοποιεί αχρείαστα μέσα για να κερδίσει»

Gossip-tv Team

Βγήκαν και πάλι τα μαχαίρια στο Survivor All Star. Κωνσταντίνος Βασάλος και Νικόλας Αγόρου συγκρούστηκαν...τυχαία;

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star, ο Νικόλας Αγόρου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχαν μια «άτυχη» στιγμή.

Το περιστατικό έγινε όταν οι δύο άντρες βρίσκονταν στον στίβο μάχης και στην προσπάθειά τους να περάσουν κάτω από ένα εμπόδιο συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίστηκε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος θεώρησε πως ο συμπαίκτης του το έκανε επίτηδες, για να του «σπάσει τον τσαμπουκά».

«Τζαρτζαρίστηκαν χωρίς λόγο μέσα στον στίβο μάχης, ενώ είχε ο καθένας τον χώρο του. Για να τζαρτζαριστεί κάποιος στον σημερινό στίβο μάχης, σημαίνει ότι κάποιος το έκανε επίτηδες. Προφανώς και δεν άρεσε αυτό στον Κωνσταντίνο, ούτε εμένα θα μου άρεσε, γιατί είναι επικίνδυνο, μπορεί να χτυπήσεις. Αυτό δεν λέγεται fair play», σχολίασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Είναι ανταγωνιστικός και καμιά φορά χρησιμοποιεί αχρείαστα μέσα για να κερδίσει. Και σε προηγούμενο αγώνα με το έρπειν μού είχε πιάσει το πόδι. Εφόσον χωράμε και οι δύο, για ποιον λόγο να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία;», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δείτε παραπάνω το βίντεο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved