Media

My Style Rocks: Χαμός στο πλατό! «Ντροπή σας» είπε ο Κουδουνάρης και αποχώρησε - Μαζί και ο Σκουλός

Gossip-tv Team

Εκτός εαυτού έβγαλαν για πρώτη φορά τον Στέλιο Κουδουνάρη οι διαγωνιζόμενες στο αποψινό επεισόδιο του My Style Rocks, σε σημείο που ο ίδιος αποφάσισε να αποχωρήσει από το πλατό! 

Κάτι που δεν έχει κάνει ξανά στο παρελθόν ο γνωστός Κύπριος σχεδιαστής ο οποίος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του σε σχέση με τη συμπεριφορά κάποιων από τις διαγωνιζόμενες.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Όλα ξεκίνησαν όταν βρέθηκε η Χριστιάννα ενώπιον των κριτών και όλες οι συμπαίκτριές της τη βαθμολόγησαν με 2, ενώ οι κριτές θεωρούσαν πως η εμφάνισή της δεν ήταν για τέτοια βαθμολογία. Έτσι, ο Στέλιος Κουδουνάρης ένιωσε να θίγεται, πιστεύοντας ότι οι κοπέλες τους τρολάρουν.

Το αποτέλεσμα ήταν να θυμώσει ο Στέλιος Κουδουνάρης ο οποίος ρώτησε: «Μας τρολάρετε όλες;» ενώ συνέχισε φανερά εκνευρισμένος πλέον: «Ντροπή σας!».

Η επόμενη κίνησή του ήταν να σηκωθεί από την καρέκλα του και να δηλώσει ότι αποχωρεί, ότι πάει να πιει καφέ και ότι θα επιστρέψει όταν αλλάξουν κάποια πράγματα.

Ο Δημήτρης Σκουλός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχαν παγώσει όμως ο πρώτος έσπευσε να αντιδράσει και αφού έβαλε βαθμολογία 1 στη διαγωνιζόμενη, είπε ότι ακολουθεί τον Στέλιο Κουδουνάρη, θεωρώντας και εκείνος απαράδεχτη τη συμπεριφορά των διαγωνιζόμενων.

H Ηλιάνα παρέμεινε πίσω για να εξηγήσει στη Χριστιάννα η οποία ήδη είχε βάλει τα κλάματα για ποιο λόγο είχε βγάλει εκτός εαυτού τους συναδέλφους της. Της είπε μεταξύ άλλων πως φαίνεται σαν η εμφάνισή της να γίνεται επίτηδες για να πάρει χαμηλή βαθμολογία και όχι επειδή δεν είχε καλή μέρα.

Τελικά επέστρεψαν οι δύο κριτές, με τον Κουδουνάρη να θέτει τα όριά του ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο, τονίζοντας πως νιώθει προσβεβλημένος και πληγωμένος ως άνθρωπος για τη συμπεριφορά της Χριστιάννας.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν στο πλατό του My Style Rocks...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved