Media

Survivor All Star: Η Στέλλα Ανδρέαδου «ξεσκεπάζει» το σχέδιο Μαρτίκα και τα μαγειρέματά του

Gossip-tv Team

Την πεποίθησή της ότι ο Σπύρος Μαρτίκας «έχει σχέδιο» εξέφρασε η παίκτρια του Survivor All Star Στέλλα Ανδρεάδου, σημειώνοντας πως κανονικά η ψήφος πρέπει να είναι μυστική και όχι «μαγειρεμένη».

Τον έντονο προβληματισμό της εξέφρασε η Στέλλα Ανδρεάδου στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star μετά το συμβούλιο από το οποίο προέκυψαν δύο υποψήφιοι της κόκκινης ομάδας, λόγω ισοψηφίας.

Η παίκτρια του Survivor All Star είπε: «Ο Σπύρος Μαρτίκας είπε πως η κόκκινη ομάδα τα έκανε θάλασσα και έβγαλε δύο υποψήφιους και με βάση τα λεγόμενά του θα έπρεπε να συζητήσουν ποιον να βγάλουν υποψήφιο.

Αυτό για εμένα είναι ένα μεγάλο λάθος γιατί δεν μπορείς να κάτσεις με την ομάδα να πεις: “Θα βγάλουμε αυτόν υποψήφιο. Είστε σύμφωνοι;», ανέφερε η Στέλλα Ανδρέαδου.

Συνέχισε λέγοντας: «Η ψήφος είναι μυστική, διαφορετικά, θα πηγαίναμε στο συμβούλιο και θα ψηφίζαμε ανοιχτά. Φαίνεται πως ο Σπύρος… μαγειρεύει, εφόσον πιστεύει πως πρέπει να κάτσουν όλοι να μιλήσουν, αυτός θα μαγειρεύει», είπε η Στέλλα Ανδρέαδου για το σχέδιο Μαρτίκα, καθώς ο παίκτης επιθυμεί να γίνεται ανοιχτός διάλογος παρακινώντας τους παίκτες της ομάδας του.

Δείτε παραπάνω το βίντεο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved