Media

Survivor All Star-Επεισόδιο μεταξύ Τάκη-Ασημακόπουλου: «Είχε δίκαιο η Ευρυδίκη ότι είσαι κακός»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Δεν έχουν τέλος οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των παικτών του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης καθώς κατά τη διάρκεια αγώνα υπήρξε θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Τάκη Καραγκούνια και Γιώργου Ασημακόπουλου

Ο 49χρονος Αιγιώτης έγινε έξαλλος όταν έχοντας χάσει από τον Νίκο Μπάρτζη σε ματσάρισμα, άκουσε να τον ειρωνεύεται ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Γιωργάκη, ειρωνεύεσαι έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να είναι πατέρας σου. Ο πατέρας σου με περνάει μόνο 2 χρόνια και γυρίζεις και με ειρωνεύεσαι ρε» τού είπε σε έντονο ύφος ο Τάκης Καραγκούνιας με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να του απαντάει:

«Δεν σε ειρωνεύτηκα. Λες ψέματα μπροστά στα μάτια μας. Λες το ψέμα και το γυρνάς. Θέλει να κάνει το reality του».

Η ένταση ανάμεσα στους δύο παίκτες συνεχίστηκε και αργότερα, στο Συμβούλιο όταν ο Τάκης επανέφερε τα όσα είχαν συμβεί στον στίβο ανάμεσά τους. Μάλιστα ο Τάκης υποστήριξε ότι αυτό που είπε την ώρα του επεισοδίου του με τον Γιώργο στον στίβο μάχης, ότι ο Ασημακόπουλος ήταν εκείνος που διέγραψε το όνομά του από ένα θρανίο που έχουν στην καλύβα, ήταν απλώς μόνο μία μπλόφα γιατί ήθελε να δει πώς θα αντιδρούσε εκείνος.

Δείτε τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στους δυο παίκτες στο παραπάνω βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved