Media

Καράβας: Οι στιγμές που ζήλεψε τη γυναίκα του & η αποκάλυψη: «Έχω ψάξει το κινητό της πολλές φορές»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Καράβας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Night Out και μίλησε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του. 

Ο γνωστός παρουσιαστής και coach του GNTM αλλά και μοντέλο διεθνώς υποβλήθηκε σε πολλές δοκιμασίες όπως συμβαίνει με όλους τους καλεσμένους της συγκεκριμένης εκπομπής.

karavas-2.jpg

Μία από αυτές ήταν να απαντήσει σε ερωτήσεις επώνυμων φίλων του και δικών του ανθρώπων όπως η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η Σοφία Χατζηπαντελή αλλά και η σύζυγός του Ραφαέλα Ψαρρού.

Όταν ρωτήθηκε από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη αν γνωρίζει γιατί έκαναν unfollow η Βίκυ Καγιά με την Σοφία Χατζηπαντελή στο Instagram απάντησε ότι πρέπει να ρωτήσει εκείνες και όχι τον ίδιο ενώ παραδέχτηκε ότι όταν κάνει follow κάποιον δεν κάνει μετά unfollow για να δηλώσει ότι έπαψαν πλέον να είναι φίλοι.

xatzipanteliss.jpg

Στη συνέχεια, η σύζυγός του τον ρώτησε να αποκαλύψει αν ποτέ έχει ψάξει το κινητό της και εκείνος παραδέχτηκε ότι το έχει κάνει κρυφά πάρα πολλές φορές.

Επίσης παραδέχτηκε όταν ρωτήθηκε από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί πότε έχει ζηλέψει στη ζωή του, ότι έχει ζηλέψει τη σύζυγό του μία δύο φορές.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Γιώργος Καράβας:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved