Media

Survivor – Σαλταφερίδου: Η αμήχανη στιγμή όταν μαθαίνει ότι ο Γκότσης την έκανε unfollow

Gossip-tv Team

Survivor all star: Η Εύη Σαλταφερίδου αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και από τα πρώτα πράγματα που έμαθε ήταν ότι ο φίλος της, ο Ηλίας Γκότσης την έκανε unfollow και ήρθε σε δύσκολή θέση μιλώντας γι’ αυτό στο Πρωινό Μας.

Η Εύη αποχωρώντας είπε: «Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματά μου. Βλέπω εδώ και τη Μαριαλένα να κλαίει και στεναχωριέμαι περισσότερο. Είπα ότι θα το ζήσω και θα το πάω μέχρι εκεί που με θέλει ο κόσμος. Χαίρομαι και για τις δύο ομάδες από τις οποίες πέρασα. Θέλω τα παιδιά να προσέχουν τους εαυτούς τους και να θυμούνται ότι η ζωή είναι έξω. Είμαι γεμάτη».

saltaferidou-(1).jpg

Και σήμερα, 28 Απριλίου έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στο Πρωινό μας και έμαθε από την εκπομπή του ΣΚΑΪ ότι ο φίλος της, ο Ηλίας Γκότσης την έκανε unfollow:

«Εμένα; Δεν το ήξερα! Δεν το γνώριζα, παρόλο που τον καταλαβίνω. Εμένα μόνο έκανε unfollow ή κι άλλους; Δεν μπορώ να φανταστώ τι έχει γίνει και έκανε εμένα unfollow. Καταλαβαίνω πως ο Ηλίας ήθελε να πάρει και κάποιος άλλος το μέρος του γιατί συμμετείχαν κι άλλοι σ΄ αυτά τα πράγματα που ακούστηκαν ότι έφταιγε ο Ηλίας…».

eyh-saltaferidou.jpg

«Την ημέρα που έγινε το σκηνικό, σήκωσα το χέρι μου στο συμβούλιο, όχι γιατί συμμετείχα αλλά γιατί ήθελα να πω δεν υπήρχε περίπτωση ο Ηλίας να είχε καμία επαφή με τηλέφωνο. Το χαρτάκι όταν το είδα – γιατί δεν το ήξερα – εξεπλάγην και πάλι είπα ότι δεν μπορεί να το έχει γράψει ο Ηλίας γιατί δεν ξέρει αγγλικά, δηλαδή εγώ το είπα γιατί πραγματικά το γνωρίζω, κόβω το χέρι μου, κόβω το κεφάλι μου… Δεν μπορούσα να πω παραπάνω και γιατί ξέρω ότι ο Ηλίας δεν θα συμμετείχε ποτέ να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο, τι παραπάνω να πω για να πάρω το μέρος του φίλου μου; Αυτά γνώριζα, αυτά είπα… Πολλά από τα άτομα που έχουν καταδικάσει τον Ηλία, δεν πήραν μέρος να μιλήσουν, ενώ έτρωγαν περισσότερο...»!

eyh-gia-survivor.jpg

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved