Media

Survivor all star: «Η Μελίνα βρήκε την ευκαιρία να ξεσκεπάσει τη σχέση του Βασάλου με την Σταυρούλα»

Gossip-tv Team

 

Χαμός στο survivor all star με την Μελίνα Μεταξά και την Σταυρούλα Χρυσαειδή για τα μάτια του Κωνσταντίνου Βασάλου και το τελευταίο συμβάν σχολιάστηκε και στην εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα

Να σας θυμίσουμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο η Μελίνα Μεταξά, είπε:

«Τα γεγονότα έχουν ως εξής. Κοιμόμουν δίπλα από τον Κόρο. Ξαφνικά έρχεται και η Μπλε ομάδα και γίνεται ένα μπέρδεμα τώρα. Εκεί που ήμουν δίπλα από τον Κόρο δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί η Εύη δεν θέλει να κοιμηθεί δίπλα από τον Τάκη γιατί ροχαλίζει. Εγώ είμαι ανάμεσα στον Χανταμπάκη και τον Βασάλο αλλά έχουμε και ένα ακόμα πρόβλημα γιατί είπαμε ότι η καλύβα θα χωριστεί στη μέση και είναι η Σταυρούλα δίπλα από τον Βασάλο κολλημένη και στη δικιά μας την πλευρά.

Τι κάνουμε τώρα; Κάνουμε χαμό ή τους χαρίζουμε μισό μέτρο γιατί θέλει ντε και καλά να κοιμηθεί δίπλα από τον Βασάλο. Δεν το βλέπω πολύ καθαρά οπότε ας το αφήσω εδώ. Δεν θα το συνεχίσω. Στην αρχή ο Βασάλος είπε ότι θα βάλουμε κουρτίνες μετά οι κουβέρτες ήταν η μία πάνω στην άλλη. Το πρωί εντελώς τυχαία Βασάλος και Σταυρούλα επέστρεψαν μαζί από την τουαλέτα ταυτόχρονα. Είχαν πάει τουαλέτα; Είχαν πάει αλλού; Δεν ξέρω αλλά ότι το είδα το είδα!».

vasalos2.jpg

Και η Σταυρούλα τόνισε: «Η Μελίνα μου είπε άμα θέλω να κοιμηθώ και στο χώμα. Η Μελίνα έκανε θέμα που κοιμήθηκα λίγο πιο κοντά στη διαχωριστική γραμμή. Την ενόχλησε πάρα πολύ. Τι την ενόχλησε; Που κοιμήθηκα εκεί; Ή που ήθελε να κοιμηθεί δίπλα στον Κωνσταντίνο; Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει; Αυτή δεν υποτίθεται ότι έχει σχέση έξω; Τα κάνει όλα από πίσω, φοβάται να δείξει ποια πραγματικά είναι».

Με αφορμή τις δηλώσεις των παικτριών στο survivor, η Μαρία Αντωνά είπε:

«Η Σταυρούλα πώς έμαθε τι λέει για εκείνη η Μελίνα και απαντάει; Κανονικά ο δημοσιογράφος δεν δίνει πληροφορία στον παίκτη για το τι είπε ο άλλος στην προσωπική συνέντευξή του. Δεν νομίζω ότι η Μελίνα σχετίζεται ούτε ερωτικά ούτε τίποτα με τον Κωνσταντίνο -και η κοπέλα έχει μια πολύ σοβαρή σχέση έξω- ήταν ο τρόπος που βρήκε για να ξεσκεπάσει τη σχέση τους».

antona-stavroyla.jpg

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved