Media

Survivor All Star - Ευρυδίκη: «Αποστροφή νιώθω πλέον... Πουλάνε φιλίες στο Survivor για 5.000 ευρώ»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Open Weekend και ήταν πολύ σκληρή στις εκφράσεις της για την εμπειρία που έζησε πρόσφατα στον Άγιο Δομίνικο. 

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης δεν μάσησε τα λόγια της αλλά τόνισε ότι νιώθει πλέον αποστροφή για τη συμμετοχή της καθώς δεν θέλει να καν να σκέφτεται όλα αυτά που έζησε στην άλλη άκρη της γης.

«Δεν μπορούσα να διαχειριστώ όλη αυτή την ανθρωποφαγία» παραδέχτηκε η Ευρυδίκη η οποία λίγο πριν είχε πει ότι νιώθει πως κάποιοι πουλάνε ακόμα και δυνατές φιλίες για χάρη των 5000 ευρώ που παίρνουν την εβδομάδα για την παραμονή τους στο Survivor.

Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που να την απογοήτευσε τόσο πολύ και τα λέει όλα αυτά, η Ευρυδίκη είπε ότι δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο που να της έρχεται στο μυαλό ενώ τόνισε ότι δεν είναι τυχαίο που όσοι βγαίνουν από το Survivor All Star μιλάνε για ανθρωποφαγική εμπειρία.

Να θυμίσουμε ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε πριν από κάποιες εβδομάδες από το ριάλιτι επιβίωσης μετά από την απόφαση των τηλεθεατών που δεν ήθελα να την κρατήσουν στο παιχνίδι.

Δείτε τι άλλο είπε η όμορφη Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην εκπομπή:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved