Media

Χήρα Καραϊβάζ: «Η δικαίωση για εμένα θα ερχόταν μόνο αν γυρνούσε ο Γιώργος»

Gossip-tv Team

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ αναφέρθηκε στις καταιγιστικές εξελίξεις μετά τη σύλληψή δύο υπόπτων στην υπόθεση δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι

Η χήρα του αξέχαστου δημοσιογράφου παραδέχτηκε ότι τα δύο χρόνια που μεσολάβησαν από την ημέρα της δολοφονίας του συζύγου της μέχρι σήμερα είχε επικοινωνία με τις αρχές. Συγκεκριμένα είπε: «Όλο αυτό το διάστημα μίλαγα με τις αρχές. Ήξερα ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες, κι όταν συνεχίζονται οι προσπάθειες δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα.

Πιστεύω ότι θα φτάσουμε μέχρι το τέλος και θα βρεθεί ο ηθικός αυτουργός... Η ζωή ανατρέπεται. Βλέπεις μία άλλη πραγματικότητα που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί. Ο Γιώργος δεν είχε κάτι να φοβάται, γιατί δεν είχε κάνει κάτι κακό. Όφειλα στην μνήμη του Γιώργου να προχωρήσω για να δικαιωθεί η μνήμη του και να προχωρήσει η ζωή του παιδιού μας. Ο Δημήτρης έχασε ένα γονιό, δεν θα μπορούσε να είχε κι ένα τρελό».

Όταν ρωτήθηκε για το κίνητρο της δολοφονίας, η Στάθα Καραϊβάζ τόνισε: «Κάποιος φοβήθηκε τα λεγόμενα και τα γραφόμενα του Γιώργου. Κάποιος ήθελε το στόμα του Γιώργου κλειστό και την πένα του ”νεκρή”. Ήταν ο μοναδικός τρόπος να σταματήσουν τον Γιώργο να γράφει και να μιλάει».

Ράγισε καρδιές όμως όταν είπε: «Η δικαίωση για εμένα δεν μπορεί να έρθει, θα ερχόταν μόνο αν γυρνούσε ο Γιώργος».

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της οικογένειας Καραϊβάζ, ερωτώμενος αν πιστεύει ότι θα συλληφθεί ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ απάντησε: «Από την στιγμή που έχουν γίνει δύο συλλήψεις, θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξουν περαιτέρω στοιχεία στο ποιος ήταν ο ηθικός αυτουργός».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved