Media

Επιστροφή του Fame Story με πολλές εκπλήξεις - «Κλείδωσε» η Βανδή, πολύ κοντά στη συμφωνία η Βίσση!

Gossip-tv Team

Τo Fame Story πρόκειται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να επιστρέψει τις μικρές μας οθόνες στη συχνότητα του Star και σήμερα στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι έγιναν αποκαλύψεις για τα πρόσωπα που πρόκειται να εμπλακούν σ' αυτό. 

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή λοιπόν, έχει ήδη «κλειδώσει» η Δέσποινα Βανδή για την κριτική επιτροπή ενώ βρίσκονται στο τελικό στάδιο συζητήσεων πριν την τελική συμφωνία η Άννα Βίσση.

Κάτι που σημαίνει ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές με Βανδή-Βίσση μετά τη συμφιλίωσή τους πριν από δύο χρόνια στο J2US την οποία έστησε ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος έχει αναλάβει και την παραγωγή του Fame Story.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ αφού ρόλο-κλειδί θα αναλάβει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην Ακαδημία ενώ η μετάδοσή του σόου θα γίνεται πέντε ή έξι μέρες την εβδομάδα με ένα live κάθε φορά, οπότε θα γίνεται και μία αποχώρηση παίκτη.

Κάτι άλλο που αποκαλύφθηκε επίσης για το Fame Story είναι πως στη διεύθυνση της Ακαδημίας ίσως δούμε μία καλλιτέχνη διάσημη ανά τον κόσμο με σπουδαία καριέρα. Δεν είναι άλλη από τη Βίκυ Λέανδρος η οποία βρίσκεται σε συζητήσεις και δεν αποκλείεται τελικά να επιτευχθεί συμφωνία αν η μεγάλη ερμηνεύτρια βρει τον τρόπο να φτιάξει το πρόγραμμά της έτσι ώστε να φέρνει σε πέρας και τις άλλες υποχρεώσεις της στο εξωτερικό.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα αποκαλύφθηκαν για το Fame Story:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved