Media

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το First Dates και η απάντησή της στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει το Shopping Star

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε καλεσμένη η Ζενεβιέβ Μαζαρί το μεσημέρι της Κυριακής και μίλησε για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του First Dates.

 

«Είμαστε κανονικό εστιατόριο, τα ζευγάρια συναντιούνται εκεί. Έρχεσαι σε υποδέχομαι και πας στο μπαρ και πας στον μπαρτέντερ. Αν δεν τραβάει το ραντεβού μπορείς να φύγεις και να ξαναπάς. Δεν είναι one off, έπαιξες, έχασες, τελείωσε. Εμένα μ΄αρέσει το φλερτ, δεν είχα τέτοια προβλήματα. Πριν γνωριστούμε με τον άνδρα μου φλερτάραμε, βγαίναμε».

Τα μάτια είναι ελεύθερα, δεν μπορείς να απαγορέψεις στον άλλον να κοιτάει. Και το βλέπω με τον άνδρα μου όταν βγαίνουμε αν έρθει ένα κορίτσι που το βλέπω και εγώ και μου τρέχουν τα σάλια δεν μπορώ να του ζητήσω να τυφλωθεί. Εκεί παρατηρείς, το πώς θα κοιτάξει, πώς θα το σχολιάσει και εκεί θα ρίξει πόσο σε σέβεται. Το φλερτ δεν σταματάει, είναι ζωή, δεν χρειάζεται να το ενοχοποιούμε».

Η Ζενεβιέβ απάντησε και στο αν θα ήθελε να αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά στο Shopping Star.

«Πιστεύω θα ήμουν καλή στο Shopping Star, μ΄αρέσει, το βλέπω. Αλλά δεν μου έχει γίνει αυτή η πρόταση οπότε το αφήνουμε ότι έχουμε πρεμιέρα στο First Dates και ότι μας αρέσει το Shopping Star».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved