Media

Νίκος Ζωιδάκης: Το «ευχαριστώ» στη Μενεγάκη & η μαντινάδα για εκείνη: «Εγώ, Ελένη, σ’ αγαπώ όμως...»

Gossip-tv Team

Ο Νίκος Ζωιδάκης μίλησε στην εκπομπή Ελένη για τη ζωή του, τις ευτυχισμένες αλλά και δύσκολες στιγμές του αλλά και για τις κόρες του για τις οποίες δηλώνει... χαζομπαμπάς! 

Ο Νίκος Ζωϊδάκης ξεκίνησε λέγοντας πως έπιασε στα χέρια του την λύρα σε ηλικία 9 ετών λόγω των παιδικών βιωμάτων που είχε.

Συγκεκριμένα είπε: «Στο σπίτι ακούγαμε κρητική μουσική. Στο σχολείο δεν διάβαζα, αλλά παρακολουθώντας το μάθημα από την παράδοση, το ήξερα την άλλη μέρα».

Συνέχισε λέγοντας ότι τα πρώτα χρήματα που έπιασε στα χέρια του από έναν γάμο, τας επένδυσε για να αγοράσει την πρώτη έγχρωμη τηλεόραση.

eleni-menegaki.jpg

Όσο για τις πιο δύσκολες αλλά και πιο ευτυχισμένες στιγμές που έζησε με τη λύρα του, ο Νίκος Ζωιδάκης είπε:

«Η πιο ευτυχισμένη στιγμή που έπιασα στα χέρια μου την λύρα για να τραγουδήσω, ήταν όταν με πήρε η γυναίκα μου και μου είπε ότι είναι έγκυος. Η πιο άσχημη στιγμή που έπιασα στα χέρια μου την λύρα ήταν στην κηδεία ενός φίλου μου που σκοτώθηκε… θα έπαιζα στον γάμο του».

Ο Νίκος Ζωιδάκης ο οποίος είναι εδώ και είκοσι χρόνια παντρεμένος με τη γυναίκα του, δήλωσε χαζομπαμπάς και τόνισε για τα κορίτσια του:

«Ωραία είναι… με τα δύσκολα, τα όμορφα, τις αγωνίες. Είμαι χαζομπαμπάς με τις κόρες μου αλλά δεν είμαι εξοικειωμένος με την εφηβεία των κοριτσιών. Πάντα κάνω την αυτοκριτική μου αλλά έχω ένα κακό… Δεν παραδέχομαι ποτέ ότι κάνω λάθος».

Όπως λέει ο ίδιος, το «σ’ αγαπώ» δεν το λέει συχνά, αλλά το δείχνει συνέχεια.

Ο Νίκος Ζωιδάκης δεν παρέλειψε να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην Ελένη Μενεγάκη τονίζοντας:

«Η Ελένη Μενεγάκη θεωρώ ότι ήταν η πρώτη σούπερ σταρ οικοδεσπότης που μου έδωσε βήμα και από τότε το ευχαριστώ το λέω και το εννοώ», είπε ο Νίκος Ζωιδάκης και της αφιέρωσε μία μαντινάδα:

Εγώ, Ελένη, σ’ αγαπώ
Όμως δεν ξέρεις πόσο
Όσο μπορείς να φανταστείς
Ακόμα κι άλλο τόσο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved