Media

Super Κική: Η κατάθλιψη, ο Αρναούτογλου, οι ψευτοφεμινίστριες και το #meToo

Gossip-tv Team

Η Super Κική μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για την κατάθλιψη, τη συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και το #metoo.

Αρχικά ανέφερε: «Έχω την λεγόμενη χαρούμενη κατάθλιψη που είναι μόνιμη. Τα τελευταία γεγονότα με τις αστυνομίες και όλα αυτά, ήταν πολύ αχρείαστο για μένα, τρελή δοκιμασία. Θα’ πρεπε να μου ζητάνε συγγνώμη όλοι και ούτε καν να είναι ουδέτεροι κάποιοι. Ξαφνικά βρέθηκα στα κρατητήρια επειδή ένας άνδρας έδερνε από το πρωί μέχρι το βράδυ τη φίλη μου».

Για το metoo η Super Κική, είπε: «Καλά δεν το συζητώ, για τις ψευτοφεμινίστριες, τα metoo για πότε εξαφανίστηκαν όλες αυτές. Δηλαδή μόνο αν είχα πεθάνει εγώ ή η φίλη μου, θα βγαίνανε με τα σουτιέν πάνω στον αέρα. Ζήτησα υποστήριξη από εκεί και αυτές να κάνουν τον Αλέκο».

kiki-(1).jpg

Όσον αφορά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τόνισε: «Από μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός, παρουσιάστρια η μάνα μού έλεγε πως δεν θα μπορέσεις να κάνει τη δουλειά αυτή χωρίς να διαβάζεις και της έλεγα: “Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έχει πάει σχολείο, δεν ξέρει Αγγλικά και έτσι θα γίνω όπως αυτός», είπε η Σούπερ Κική.

Και υπογράμμισε: «Θα ξαναδούλευα με τον Γρηγόρη, αλλά τη θέση που είχα στο The 2night show δεν θα την ξαναείχα. Θα πρέπει να είναι χωρίς λουριά».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved