Media

My Style Rocks: Σελένη και Αναστασία παραλίγο να «πιαστούν» στα χέρια

Gossip-tv Team

Tο πλατό του My Style Rocks κόντεψε να πάρει φωτιά με τη Σελένη να αποχωρεί κλαίγοντας. Ευτυχώς η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέλαβε «χρέη διαιτητή» και έφερε ειρήνη.

«Δεν τα βρήκαν» τα κορίτσια του My Style Rocks σήμερα καθώς τους δυσκόλεψε η θεματολογία η οποία αφορά τη δεκαετία του ’80 με μια πιο σύγχρονη ματιά.

Κάποιες κοπέλες δεν διάβασαν σωστά το breef του σημερινού concept ή είχαν διαφορετική εικόνα για τα 80's και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τις μεταξύ του διαμάχες.

Για ακόμα μια φορά υπήρχαν ενστάσεις για τις βαθμολογίες οι οποίες συνήθως δεν είναι αντικειμενικές καθώς πολλές φορές έχει αναφερθεί πώς οι βαθμοί που βάζουν τα κορίτσια στο πλατό πάνε βάσει κλικών.

Κατά τη διάρκεια της κριτικής της Αναστασίας, τα αίματα άναψαν με τη Σελένη να «αναστατώνει» την Αναστασία με τα σχόλιά της. Τα δυο κορίτσια για λίγη ώρα αναμετριούνταν λεκτικά, με την ατμόσφαιρα να μυρίζει...μπαρούτι.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αρχικά προσπάθησε να επαναφέρει τα κορίτσια στην τάξη αλλά καθώς φάνηκε να μην τα καταφέρνει πήρε τελικά τον ρόλο του διαιτητή φωνάζοντας στις δύο κοπέλες προκειμένου να σταματήσουν να τσακώνονται.

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved