Media

Φοίβος Παπαδάκης:Τι απαντά στις φήμες που τον θέλουν την επόμενη σεζόν να συνεργάζεται με τον Λιάγκα

Gossip-tv Team

Breakfast@Star: Η κάμερα της εκπομπής του Star συνάντησε τον Φοίβο Παπαδάκη ο οποίος έκανε δηλώσεις για άλλη μια φορά αφού ρωτήθηκε για διάφορα.

Τον δημοσιογράφο φέτος τον απολαμβάνουμε στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» αλλά και στο λαμπερό σόου του Alpha, J2US. Ο ίδιος απάντησε και στις φήμες που τον θέλουν την επόμενη σεζόν να συνεργάζεται με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν. Περιμέναμε να ξεκινήσουν λίγο νωρίτερα. Βρισκόμαστε σε κάποιες κουβέντες, δεν έχει κλείσει κάτι ακόμα, περιμένω.

Αν συνεχίσει η ίδια ομάδα και του χρόνου, με πολύ μεγάλη μου χαρά να μείνω εκεί. Έχουμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας, που νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό. Δεν έχουμε ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό», είπε αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

FOIVOS-PAPADAKIS1.webp

«Το είδα που ακούγεται και λέγεται (σ.σ: ότι θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα). Ακόμα δεν μπορώ να πω κάτι με επισημότητα. Ανήκω στο ΟΡΕΝ, με το ΟΡΕΝ μιλάω πάνω και πρώτα απ’ όλα.

Γίνονται κουβέντες αλλά είναι ακόμα πρώιμες. Θα ήταν μία πολύ τιμητική πρόταση, εννοείται πως θα ήμουν θετικός. Μεγάλη μου χαρά θα ήταν να ενταχθώ σε μία τόσο δυνατή ομάδα. Προς το παρόν όμως ανήκω στο ΟΡΕΝ και αυτή είναι η προτεραιότητά μου».

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved