Media

Survivor All Star: O Χανταμπάκης ανακοίνωσε την οικειοθελή του αποχώρηση - «Πάγωσαν» οι παίκτες

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Κι όμως λίγο πριν την τελική ευθεία του ριάλιτι μια ακόμη οικειοθελής αποχώρηση ανακοινώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (3-05).

Τα spoilers από νωρίς το πρωί της ίδιας μέρας έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και όπως πάντα έτσι κι αυτή τη φορά έπεσαν μέσα.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης προς έκπληξη όλων ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το ριάλιτι.

xantabakis-(3).jpg

Ο παίκτης μάλιστα εξήγησε και τον λόγο λέγοντας πως δεν έχει άλλα ψυχικά αποθέματα και πως θέλει να επιστρέψει στα παιδιά του.

xantabakis-(5).jpg

«Γιώργο, θα ήταν άκομψο και άδικο για την επιβεβαίωση πως θα παραμείνω στο παιχνίδι να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου, από τη στιγμή που δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί πέρασαν τεσσεράμισι μήνες μακριά από την οικογένεια μου. Οπότε το να χρησιμοποιήσω τον κόσμο για να πάρω μια επιβεβαίωση ή να το ακούσουν κάποιοι δεν θα το ήθελα. Σήμερα λοιπόν έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το παιχνίδι.

Ο κόσμος ξέρω ότι με αγαπάει και με στηρίζει. Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα και δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου. Έφτασα και ξεπέρασα τα όριά μου. Τους ευχαριστώ όλους και αυτή είναι η τελική απόφασή μου. Δεν έχω άλλη δύναμη. Με την υποψηφιότητα μου ένιωσα ότι ήδη έχω φύγει. Θέλω όλους να τους ευχαριστήσω. Ήταν όλοι οικογένειά μου», είπε και αποχώρησε.

xantabakis-(6).jpg

Θυμίζουμε ότι μετά την ήττα των Κόκκινων στον πρώτο αγώνα ασυλίας, ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση, απόφαση που ο ίδιος αποδέχτηκε αδιαμαρτύρητα. «Αποδέχομαι την υποψηφιότητά μου. Εφόσον τα κορίτσια είναι πλέον λίγα, είμαστε όλοι επιλογή», είχε πει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved