Media

Παπαγεωργίου: «To GNTM το έχω διαγράψει. Είναι σαν τον γκόμενο που πρέπει να τον ξεχάσεις»

Gossip-tv Team

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για τα μελλοντικά τηλεοπτικά της σχέδια, την προσωπική της ζωή, την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Star, τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα αλλά και για το GNTM!

Αρχικά ανέφερε: «Το μόντελιγνκ δεν έχει τελειώσει για μένα απλά, έχει περάσει σε μια άλλη ηλικία πια. Δε θα διαφημίζουμε βρεφικά, κρέμα μωρού, εκτός αν πρέπει να τη φάει το παιδί μου στο μέλλον. Θα δούμε. Την περίμενα την πάροδο του χρόνου. Πολλά χρόνια το περίμενα, να φτάσω σε αυτή την ηλικία. Η οικογένεια είναι κάτι που θα έρθει από μόνο του. Έχω αδυναμία στα πιτσικουλίνια. Αν με ευλογήσει ο Θεός θα κάνω. Αν δε μου κάνουν πρόταση γάμου δε ξέρω αν θα παντρευτώ ξανά».

iliana-(1).jpg

Και συνέχισε λέγοντας για την Βίκυ Καγιά και την αποχώρησή της από το Star: «Να είναι καλά η Βίκυ Καγιά. Ο καθένας διαλέγει την πορεία του. Να είναι χαρούμενη, αυτό έχει σημασία».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε για το GNTM:

«Ας τελειώσουμε πρώτα, να είμαστε καλά, να είμαστε χαρούμενοι. Για μένα αυτή η σεζόν είναι από τις αγαπημένες μου. Θα παγώσει το GNTM; Εντάξει, μπορεί να γίνει του παραχρόνου. Είναι σίγουρο; Κρίμα. Το αγαπάω το GNTM αλλά εκείνοι ξέρουν καλύτερα. Αν μου γινόταν πρόταση γιατί να μην ξαναπήγαινα; Το έχω διαγράψει από το μυαλό μου για να είμαι εγώ καλά. Ποτέ δε ξέρεις. Το GNTM για μένα είναι λίγο σαν εκείνο τον γκόμενο που πρέπει να ξεχάσεις».

iliana-(2).jpg

Για τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα, τόνισε: «Δε ξέρω τι είναι αυτό. Να πιστεύει στον εαυτό του. Να πιστεύουμε ναι. Δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό. Όποιος μπορεί και θέλει και έχει μια καλή ομάδα γιατί να μη δοκιμαστεί σε κάτι; Ποτέ δε ξέρεις».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved