Media

Ελένη Τσολάκη: «Είναι άγριο πράγμα να χάνεις τη δουλειά σου»

Gossip-tv Team

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ελένης Τσολάκη στο Night Out προβλήθηκε στο Mega Καλημέρα και μίλησε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για την εκπομπή που συμμετείχε και κόπηκε.

Η Ελένη Τσολάκη ανέφερε: «Δεν είμαι χαλαρή, και δεν είμαι γιατί από τη μία καταλαβαίνω και προσπαθώ να βάλω πίσω το συναίσθημά μου και να σκεφτώ με τη λογική γιατί είναι κάτι που το έχω περάσει κι εγώ. Τότε, επειδή ήμουν πιο μικρή, το πέρασα πιο βαριά και δύσκολα. Ήταν η τελευταία μου χρονιά στον Alpha, με τη μεσημεριανή εκπομπή “Τι λέει”, και στις 15 Φεβρουαρίου πάρθηκε η απόφαση να κοπεί».

1683185294490-102284198-tsolaki.jpg

Και πρόσθεσε: «Η λογική μου καταλαβαίνει ότι οι σταθμοί είναι επιχειρήσεις, το συναίσθημά μου λέει ότι οι άνθρωποι, όσο αναλώσιμοι κι αν είμαστε, είμαστε άνθρωποι. Και κάτι που μπορεί να μυρίζει επιτυχία από πίσω, ή να έχεις βάλει τη δουλειά σου, όταν δε χαίρει της εκτίμησης ή της αποδοχής, να σε στενοχωρεί. Μεγαλώνοντας έχω μάθει να δίνω στα πράγματα την αξία που τους αξίζει, οπότε δεν εύχομαι να συμβεί σε κανέναν.

Είναι άγριο πράγμα να χάνεις τη δουλειά σου γιατί δεν είναι μόνο ο παρουσιαστής, είναι πολλοί άνθρωποι που καλύπτουν μία εκπομπή, αλλά εμείς το έχουμε πάντα στο σπίτι μέρος του μυαλού μας, είναι ένα υπαρκτό σενάριο που εύχομαι να είναι απομακρυσμένο για όλους τους επαγγελματίες αυτής της δουλειάς»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved