Media

Μελέτη για Καράβα: «Εκπομπές βάζανε λόγια στο στόμα του που δεν έχουν ειπωθεί»

Gossip-tv Team

H Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα μετά τη συνέντευξη στην εκπομπή, Night Out και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: «Δεν πέρασε και λίγα όμως. Ο άνθρωπος αυτός είδε να κακοποιείται μία συνέντευξη που έδωσε, του βάζανε λόγια που μπορεί να μην έχει πει. Μπορεί να μην έγινε στη δική μας εκπομπή, αλλά έχω παρακολουθήσει όλο το χρονικό και από άλλες εκπομπές. Βάζανε λόγια στο στόμα του που δεν έχουν ειπωθεί.»!

Και πρόσθεσε: «Ο Καράβας λοιπόν δεν βγαίνει με πεσμένα αυτιά, βγαίνει απογοητευμένος από αυτά που άκουσε, από τον τρόπο που παρερμήνευσαν τα λόγια του άλλοι συνάδελφοι. Ακόμα και σε τίτλους αν κάτσεις να δεις, υπάρχουν εκπομπές που έλεγαν ότι είπε πράγματα που δεν είχε πει ποτέ».

Ο Κώστας Τσουρός τόνισε: «Μα δεν μίλησε κανείς γι’ αυτά που είπε, όλοι έλεγαν ότι είχε μία έπαρση σε αυτά που λέει και στον τρόπο που μίλησε».

Με την Μελέτη να λέει: «Ο άνθρωπος είναι έτσι γιατί είναι αμυντικός απέναντι σε όλους εμάς».

meleti-karavas.jpg

Και ο Κώστας που είχε αντίθετη άποψη, είπε: «Όχι, ο άνθρωπος είναι έτσι γιατί όπως λέει, ακούει και τις αρνητικές και τις θετικές κριτικές και μαθαίνει και γίνεται καλύτερος. Προφανώς όλο αυτό τον έκανε να μάθει κάποια πράγματα και γι’ αυτό βλέπουμε αυτή την εικόνα που είναι πολύ καλή σήμερα».

Και τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι σαν να λέμε ότι έφαγε το ξύλο του και ηρέμησε. Εγώ αυτό το πράγμα δεν το δέχομαι στην τηλεόραση. Επειδή υπάρχουμε κάποιοι οι οποίοι πραγματικά, όχι κρίνουμε, αποτελειώνουμε τον άλλο, θα πρέπει ο άλλος να μετράει τα λόγια του όταν ξαναμιλήσει; Έλα Κώστα μου τώρα, υπήρχαν πολύ άσχημες τοποθετήσεις επί του θέματος. Μην κάνεις πως δεν ξέρεις» πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη. «Εμείς μιλάμε για το ύφος του Καράβα, το ύφος των υπολοίπων που τον σχολίαζαν το έχεις δει; Δεν το έχεις δει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved