Media

Survivor All Star: Νέο επεισόδιο μεταξύ Σταρούλας και Μελίνας για τα... μάτια του Βασάλου!

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Σταυρούλα και Μελίνα πλέον δεν μπορούν να κρύψουν την αντιπάθεια που έχουν η μία για την άλλη! Και όλα αυτά για τα... μάτια του Κωνσταντίνου Βασάλου!

«Εγώ προσωπικά πήρα τα σκεπάσματά μου, γιατί λέω δεν θέλω να κοιμηθώ δίπλα στη Μελίνα. Θέλω να έχω θετική ενέργεια και αύρα δίπλα μου. Μου λέει ο Κωνσταντίνος “άσε μου πήρανε και τις κουβέρτες μου και μου τις πήγε η Μελίνα πιο εκεί. Πήγε η Μελίνα έβαλε τις δικές της δίπλα σε σένα”. Μου φαίνεται τόσο αστείο όλο αυτό, νιώθω ότι είμαστε στο δημοτικό» ακούγεται να λέει στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor All Star η Σταυρούλα με τη Μελίνα να κρατάει τις απαραίτητες αποστάσεις από εκείνη καθώς δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά.

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν δείχνει να περνάει και πολύ καλά με όλο αυτό που συμβαίνει και μάλιστα σχολίασε σχετικά: «Δεν έχω λόγια... Δεν μπορώ να ασχοληθώ παραπάνω... Μου φαίνεται πολύ αστείο».

Πάντως, στο αποψινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε ακόμα έναν αγώνα ασυλίας, τον πρώτο της εβδομάδας και ήδη σας έχουμε αποκαλύψει τι λένε τα spoilers.

Η ομάδα που θα ηττηθεί, θα χρειαστεί να βγάλει υποψήφιο προς αποχώρηση. Και όπως μάθαμε, ξανά από το spoiler, ο υποψήφιος προς αποχώρηση μόνο έκπληξη δεν θα είναι σε ό,τι αφορά την ψήφο που θα πάρει από τους συμπαίκτες του.

Δείτε το τρέιλερ παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved