Media

MasterChef: Επικό τρολάρισμα των κριτών στη Μαρία Μπέη που μαγείρεψε άβαφη για πρώτη φορά!

Gossip-tv Team

ΜasterChef: Η Μαρία Μπέη για πρώτη φορά δεν φορούσε make up και ψεύτικες βλεφαρίδες στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής και το εξήγησε στους κριτές οι οποίοι μάλιστα της είπαν ότι έτσι είναι πολύ πιο όμορφη....

Καλεσμένος του MasterChef της Δευτέρας ήταν ο νικητής του ΜasterChef του 2017 Λάμπρος Βακιάρος και έβαλε τους παίκτες να μαγειρέψουν και να συσκευάσουν έτοιμα γεύματα.

Οι παίκτες κράτησαν ένα ακόμη πιάτο προκειμένου να δοκιμάσουν οι τρεις κριτές και να κρίνουν την κάθε προσπάθεια.

Ως συνήθως, όσο οι διαγωνιζόμενοι προετοίμαζαν τις παρασκευές των πιάτων τους, οι κριτές έκαναν βόλτες στους πάγκους για να δουν αυτά που ετοίμαζαν τα παιδιά.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς φτάνοντας στον πάγκο της Μαρίας Μπέη, ξεκίνησαν να την πειράζουν καθώς τους φάνηκε διαφορετική...

Η Μαρία Μπέη για πρώτη φορά δεν φορούσε make up και ψεύτικες βλεφαρίδες στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής και το εξήγησε στους κριτές οι οποίοι μάλιστα της είπαν ότι έτσι είναι πολύ πιο όμορφη.

Εκτός από αυτό βέβαια, ο σεφ Κοντιζάς πήρε το ύφος του γόη που έκανε καμάκι, με τον θείο Λεό να τον τρολάρει και να τον παρομοιάζει με τον Στάθη Ψάλτη.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με το τρολάρισμα στη Μαρία Μπέη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved