Media

My Style Rocks: Χάος (ξανά) στο πλατό: «Τρεις μήνες στο παιχνίδι, θα απολογούμαστε στη Μέλντα;»

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Χάος για ακόμα μία φορά στο πλατό του ριάλιτι μόδας με τη Μέλντα και άλλες παλιότερες παίκτριες με τα πικρόχολα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν. 

Αφορμή γι' αυτό στάθηκε η εμφάνιση της Μέλντας όταν ήρθε η σειρά της. Η Μέλντα εμφανίστηκε με ένα φούξια-μοβ κουστούμι που όμως συγκέντρωσε από τις συμπαίκτριές της χαμηλή βαθμολογία, κάτι που ενόχλησε την όμορφη ξανθιά.

Τότε αποφάσισε να πάριε τον λόγο και να πει την άποψή της για την αντιμετώπιση που έχει, όπως είπε από τις παλιότερες παίκτριες. Μάλιστα είπε ότι είναι άδικο που δεν δίνουν στις νεότερες του παιχνιδιού κάποιες ευκαιρίες και τις έχουν αποκλείσει από τις παρέες του.

Σχόλιο που ενόχλησε την Αιμιλία Βόντος η οποία σχολίασε «Τρεις μήνες στο παιχνίδι, θα απολογούμαστε στη Μέλντα;» με ειρωνικό ύφος, με τη Χριστιάννα να αναλαμβάνει να αντιπαρατεθεί κατά μέτωπο μαζί της, τονίζοντας πως δεν της αρέσει καθόλου η σημερινή της εμφάνιση γιατί δεν έχει κάνει καθόλου styling.

Κάτι που έκανε έξαλλη τη Μέλντα η οποία θύμισε στη Χριστιάννα ότι και εκείνη χθες δεν είχε κάνει κανένα στάιλινγκ στο δικό της σύνολο, κάτι που έφερε ακόμα περισσότερο εκνευρισμό.

Το αποτέλεσμα ήταν η Μέλντα να βάλει τα κλάματα μπροστά στους κριτές οι οποίοι όμως επίσης δεν της χάιδεψαν τα αφτιά.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν στο πλατό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved