Media

Survivor All Star: Αήττητοι οι Κόκκινοι! Πανηγύριζαν σαν τρελοί που κέρδισαν το ταξίδι στο Μαϊάμι!

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Παρά το γεγονός ότι οι Κόκκινοι είναι λιγότεροι από τους Μπλε και παρά τις συνεχείς ήττες των τελευταίων, κατάφεραν για ακόμα μία φορά να κερδίσουν τον αποψινό ΄(9/5) αγώνα! 

Απόψε η ομάδα που θα κέρδιζε τον αγώνα επάθλου θα έφευγε για Πούντα Κάνα και από εκεί για Μαϊάμι με πτήση προκειμένου να παρακολουθήσει αγώνες της Formula 1!

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έπαθλα που έχουν δοθεί στο πλαίσιο του ριάλιτι επιβίωσης και όπως ήταν φυσικό, τόσο οι Μπλε όσο και οι Κόκκινοι είχαν την ανάγκη να το κερδίσουν.

kokkinoi-survivior-2.jpg

Οι Μπλε, το τελευταίο διάστημα δεν δείχνουν να έχουν σύμπνοια και είναι ιδιαίτερα επηρεασμένοι από τις συνεχείς ήττες, μιας και τόσο την Κυριακή όσο και χθες, έχασαν τους αγώνες ασυλίας και έτσι έβγαλαν πολλούς υποψήφιους προς αποχώρηση. Προχθές έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα και χθες έβγαλαν τρεις, τον Ασημακόπουλο, τον Μπάρτζη και τη Ρία Κολοβού.

Η ήττα χτύπησε ξανά την πόρτα των Μπλε οι οποίοι δεν πίστευαν την τύχη τους και το γεγονός ότι έχασαν ένα τόσο μεγάλο έπαθλο όπως το αποψινό.

Δείτε το βίντεο με τον τελευταίο πόντο και τους πανηγυρισμούς των Κόκκινων για τη νίκη τους!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved