Media

Μπέττυ Μαγγίρα - Βασίλης Χαρισόπουλος: Μιλούν για τα δοκιμαστικά του Shopping Star

Gossip-tv Team

«Δεν ξέρω τίποτα για τους υποψήφιους αντικαταστάτες. Δεν ρωτάω κιόλας να σας πω την αλήθεια, σε αυτά είμαι λίγο μπούφος», τονίζει μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος

Για τη νέα σεζόν του Shopping Star και τα όσα γνωρίζει για τα Dπου γίνονται μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά μίλησε ο σχολιαστής του reality μόδας, Βαγγέλης Χαρισόπουλος στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

«Τυπικά δεν έχει φύγει ακόμα η Βίκυ Καγιά από το Shopping Star, κάνει ακόμα γυρίσματα. Ισχύει όμως το ότι δεν θα συνεχίσει του χρόνου. Θα υπάρξει αντικαταστάτρια, η εκπομπή συνεχίζεται κανονικά, πάμε για season 8», δηλώνει ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος.

«Δεν ξέρω τίποτα για τους υποψήφιους αντικαταστάτες. Δεν ρωτάω κιόλας να σας πω την αλήθεια, σε αυτά είμαι λίγο μπούφος», τονίζει.

«Το δικό μου κομμάτι δεν άπτεται τόσο πολύ του παρουσιαστή ή της παρουσιάστριας. Εγώ παίρνω το επεισόδιο του Shopping Star και σχολιάζω πάνω σε αυτό που είναι έτοιμο, δεν υπάρχει παιχνίδι με την παρουσιάστρια», σημειώνει ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved