Media

Θάνος Καληώρας για Τζέσυ Παπουτσή: «Είχε επαφή με το περιβάλλον μέχρι τη γιορτή του γιου μας»

Gossip-tv Team

«Ήμουν πολύ κοντά της τον τελευταίο καιρό πριν φύγει. Δεν είχα μυστικά από την Τζέσυ. Με την Τζέσυ είχαν περάσει πάρα πολλά χρόνια αφού είχαμε χωρίσει, είχαμε πολύ πολύ στενή επαφή και σχέση» δήλωσε ο ηθοποιός Θάνος Καληώρας.

Για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε λίγο πριν φύγει από τη ζωή η Τζέσυ Παπουτσή μίλησε ο Θάνος Καληώρας, στη «Super Κατερίνα» ενώ αναφέρθηκε συνολικά στη σχέση του με την αείμνυστη ηθοποιό.

«Ήμουν πολύ κοντά της τον τελευταίο καιρό πριν φύγει. Δεν είχα μυστικά από την Τζέσυ. Με την Τζέσυ είχαν περάσει πάρα πολλά χρόνια αφού είχαμε χωρίσει, είχαμε πολύ πολύ στενή επαφή και σχέση. Έχουμε ένα παιδί άλλωστε και το παιδί αυτό δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να είναι με τη μία ή την άλλη πλευρά. Συμπορευτήκαμε πάντοτε μαζί με τον Γιώργο, ο οποίος βέβαια έγινε κι ένα διαμάντι παιδί και αυτό είναι το καμάρι μου σε όλη μου τη ζωή, όπως ήταν και το καμάρι της μητέρας του.

Δεν είχαμε να κρύψουμε κάτι μεταξύ μας, χωρίσαμε απλά και από εκεί και πέρα πορεύτηκε ο καθένας τη ζωή του. Άλλωστε και με τον Γιάννη, τον μετέπειτα σύζυγό της, κάνουμε τόσο πολύ παρέα και είμαστε τόσο πολύ μαζί που πραγματικά αυτό νομίζω ότι κάτι λέει. Τα λέει όλα», τόνισε ο ηθοποιός.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved