Media

Λιάγκας: Η επική ατάκα του για τον αποκλεισμό της Ελλάδας και του Victor Vernicos

Gossip-tv Team

H εκπομπή, Το πρωινό ξεκίνησε με το «What they say» που ερμήνευσε ο Victor Vernicos στον χθεσινοβραδινό Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2023 κάτι που σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

H εκπομπή, Το πρωινό ξεκίνησε με το «What they say» που ερμήνευσε ο Victor Vernicos στον χθεσινοβραδινό Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2023 κάτι που σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.
Ο παρουσιαστής ακούγοντας το τραγούδι είπε με χιούμορ: «Θα έρεπε να ξεκινήσουμε λίγο πιο καλά ρε παιδιά, τι βάλατε; βάλτε κάτι επιτυχημένο. Δεν καταλαβαίνω γιατί να ταυτιζόμαστε με την αποτυχία. Τι επιλογές είναι αυτές; Έλεος».

liagkas-5.JPG


Να σας υπενθυμίσουμε ότι μέσα από την εκπομπή του είχε πει πριν λίγα 24ωρα: Το παιδί είναι αξιοπρεπέστατο και μπορεί να κάνει και καριέρα. Θα πάει άπατο, είναι προφανές. Άμα μπει στον τελικό θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη που έχει γίνει στη Eurovision. Δεν φταίει το παιδί, φταίει η ΕΡΤ. Πότε έχουμε πολύ μεγάλες νίκες στην Eurovision; Με τα εμπορικά πρόσωπα. Ποια είναι τα εμπορικά πρόσωπα; Η Παπαρίζου, η Καλομοίρα, ο Ρουβάς, ο Γιώρκας… Με εμπορικό προϊόν πετυχαίνουμε νίκες και καλές θέσεις. Όταν μας πιάνει η ποιότητα, παίρνουμε… να μην πω τι παίρνουμε. Αυτό που θα πάρουμε και φέτος»!

1683876710166-566340009-liagkas-5.JPG


Δείτε την ατάκα του μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από την Eurovision

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved