Media

Μάριον Μιχελιδάκη για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου: «Υπάρχει μια ανησυχία»

Gossip-tv Team

Η Μάριον Μιχελιδάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το Open.


Η Μάριον ανέφερε: «Δεν είναι ευχάριστα αυτά, το διάβασα κι εγώ κάπου. Δεν ήξερα τίποτα. Δεν έχω μιλήσει κι η Μπέττυ Μαγγίρα κι η Ελένη Τσολάκη έχουν συμβόλαιο που λήγουν από όσο ξέρω. Εγώ έχω ακόμα συμβόλαιο που τρέχει για μήνες. Υπάρχει μια ανησυχία γιατί έχω και μία ομάδα. Είναι κι οι συνεργάτες μου. Δεν μπορώ να ξέρω, δεν είναι αποφάσεις δικές μου αυτές. Αυτήν την στιγμή έχουν φύγει δύο άνθρωποι με τους οποίους ήρθα η κ. Μασούρη κι ο κ. Λάτσιος».

marion-mixelidaki-(1).jpg

Και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα φαντάζομαι ότι το κανάλι θα έχει τις λύσεις τους και τον σχεδιασμό του. Είναι πολύ πρόσφατο. Έχουμε να μιλήσουμε κάποιες ημέρες. Σε αυτό το επάγγελμα πάντα υπάρχει ανασφάλεια. Με ενδιαφέρει να μάθω πρωτίστως τι γίνεται για τους συνεργάτες μου κι από εκεί και πέρα ελπίζω το κανάλι να προβλέψει και να έχει έναν σχεδιασμό. Δεν έχω κάνει καμία απολύτως συζήτηση. Προφανώς και θέλω να συνεχίσω. Έχουμε μπροστά μας κάποιους μήνες, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και σε πείσμα των όλων αυτών των δεδομένων και των εποχών έχω μια ομάδα με κέφι και την ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί ξέρω ότι όλα αυτά δημιουργούν μία αναστάτωση.»!


Και κατέληξε λέγοντας η Μάριον Μιχελιδάκη: «Δεν έχω ιδέα. ήταν και για εμένα ξαφνικό και το διάβασα χθες το βράδυ. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, δεν ξέρω να σας πω».
Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved