Media

Eurovision 2023: Ο Νίκος Συρίγος πήρε θέση για τον αποκλεισμό της Ελλάδας! Τα «έχωσε» στην ΕΡΤ

Gossip-tv Team

Eurovision 2023: Θέση για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό της Eurovision πήρε ο Νίκος Συρίγος μέσα από την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μοιράστηκε τις σκέψεις του αναφορικά με το αποτέλεσμα λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο τελευταίος που φταίει είναι ο Victor Vernicos.

syrigos-(2).jpg

Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Συρίγος είπε πως:

«Παιδιά, να πούμε και κάτι. Ο Victor είναι ο τελευταίος που φταίει σίγουρα αλλά κάποιοι πρέπει να ευθύνονται για αυτή την επιλογή», είπε και απευθυνόμενος στον Γρηγόρη Μέλα, συνέχισε:

syrigos-(4).jpg

«Εγώ θέλω να ρωτήσω εσένα Γρηγόρη που την παρακολουθείς καλύτερα αυτή τη διαδικασία από εμάς. Ήταν απόλυτα διαφανής αυτή η διαδικασία της επιλογής τραγουδιού ή υπήρχαν και καλύτερα; Υπήρχαν σίγουρα και καλύτερα τραγούδια και λέμε τι ακούγεται. Σίγουρα δεν φταίει το παιδί όμως αν κάποιος από το περιβάλλον του παιδιού προσπάθησε να εμπλακεί σε αυτή τη διαδικασία ώστε η ΕΡΤ να επιλέξει τον Βίκτωρα με αυτό το αποτέλεσμα φταίει το περιβάλλον του παιδιού. Και ξέρεις γιατί; Γιατί υπάρχει μια αμετροέπεια. Εγώ αυτή τη στιγμή δέχομαι ότι στην Ελλάδα δεν αγαπάμε τον τραγουδιστή ή τον αθλητή αλλά τη νίκη και θα πρέπει να προσπαθήσουμε, αυτό το παιδί που έχει φοβερές φωνητικές δυνατότητες κι έχει και ψυχή να μην κουβαλήσει αυτή τη στιγμή της αποτυχίας στη συνέχεια της καριέρας του.

Όμως αν η διαδικασία στην ΕΡΤ έχει επηρεαστεί από κάποιους και δεν πήγε το καλύτερο τραγούδι αλλά πήγε για κάποιους άλλους λόγους και μας στοίχισε και όλη αυτή τη ιστορία 540 χιλιάρικα τότε να μας γίνει μάθημα για το μέλλον», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved