Media

Eurovision 2023: Γερμανού στον Κύπριο παρουσιαστή: «Ντρέπομαι να σε δω στα μάτια ως Ελληνίδα»

Gossip-tv Team

Eurovision 2023: Τον Κύπριο παρουσιαστή της βραδιάς στην Κύπρο, τον Αλέξανδρο Ταραμουντά φιλοξένησε σήμερα (14/5) η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται

Από τα ξημερώματα είχε αρχίσει να γίνεται... χαμός από σχόλια για τους μόλις τέσσερις βαθμούς που έδωσε η Ελληνική επιτροπή στον Κύπριο εκπρόσωπο Andrew Lambrou ο οποίος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό επί σκηνής με το τραγούδι του Break a Broken Heart.

Cyprus: Andrew Lambrou -

Η Ναταλία Γερμανού φιλοξένησε στην εκπομπή της σήμερα τον Αλέξανδρο Ταραμουντά που μετέδιδε ζωντανά τα όσα συνέβαιναν στο Liverpool Arena χθες και η παγωμένη αντίδρασή του την ώρα της ανακοίνωσης του Φώτη Σεργουλόπουλου με το 4άρι στην Κύπρο έγινε viral.

«Thank you next» ήταν τα λόγια του όταν άκουσε ότι η Ελλάδα είχε δώσει μόλις τέσσερις βαθμούς στον Andrew Lambrou και σήμερα η Ναταλία Γερμανού θέλησε να τον ρωτήσει για τις πρώτες αντιδράσεις του κόσμου στο νησί της Αφροδίτης.

Εκείνος παραδέχτηκε ότι όντως πάγωσε με την ανακοίνωση τόσο χαμηλής βαθμολογίας από την Ελλάδα που κατά παράδοση δίνει το 12άρι της στην Κύπρο όμως τόνισε ότι γνωρίζει πως ο ελληνικός λαός έχει αντιδράσει σε μία τέτοια βαθμολογία.

«Ντρέπομαι να σε δω στα μάτια ως Ελληνίδα» του είπε η Ναταλία Γερμανού επισημαίνοντας πως η εμφάνιση του Andrew Lambrou ήταν υπέρ του δέοντος καλή και δεν άξιζε για τόσο χαμηλή βαθμολογία.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα συνέβησαν στον «αέρα» της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved