Media

Καραβάτου: «Βαλάντωσε στο κλάμα» on air με το αφιέρωμα & τα τρυφερά λόγια παλιών συνεργατών της

Gossip-tv Team

H Kατερίνα Καραβάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Γεια σου της Μαρίας Μπακοδήμου και για ακόμα μία φορά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μιας και είναι πασίγνωστο ότι είναι πολύ ευαίσθητη και κλαίει με το παραμικρό ακόμα και στον τηλεοπτικό αέρα. 

Η παρουσιάστρια αρχικά συγκινήθηκε με το αφιερωματικό βίντεο που είχαν ετοιμάσει οι συντελεστές της εκπομπής του ΣΚΑΪ όμως αυτή ήταν μόνο η αρχή.

karavatou-mpakodimou.jpg

Γιατί στη συνέχεια, όταν είδε και τις άλλες εκπλήξεις που είχαν ετοιμάσει για εκείνη στο Γεια σου, άρχισε να κλαίει γοερά. Αυτές περιλάμβαναν τα πιο τρυφερά λόγια για τους παλιότερους συνεργάτες της Κλεοπάτρα Πατλάκη και Δημήτρη Σαράντο με τους οποίους είχε ξεκινήσει μαζί την καριέρα της στην τηλεόραση.

Όταν η Κλεοπάτρα Πατλάκη της θύμισε πόσο πολύ κοντά είχαν έρθει κάποτε και όταν ο Δημήτρης Σαράντος γύρισε τον χρόνο πίσω για να της θυμίσει τα παρατσούκλια που της είχε βγάλει, η Κατερίνα Καραβάτου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

karavatouss.jpg

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα πρώτα της χρόνια στη Θεσσαλονίκη, στο πλούσιο βιογραφικό που έχει σε σπουδές και μεταπτυχιακά και αναφέρθηκε φυσικά και στη μεγάλη απώλεια της μητέρας της που ειδικά σήμερα, ανήμερα της γιορτής της μητέρας, τής λείπει πολύ.

Δεν ήταν λοιπόν λίγοι και οι λόγοι που έκαναν την Κατερίνα Καραβάτου... να βαλαντώσει στο κλάμα. Δείτε το παραπάνω βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved