Media

Η αποκάλυψη της Γερμανού για τη βάφτιση του γιου της Σπυροπούλου! Πότε γίνεται;

Gossip-tv Team

Την αποκάλυψη για την περίοδο που θα γίνει η βάφτιση του μόλις λίγων μηνών γιου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου έκανε η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της Καλύτερα δε γίνεται!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη βάφτιση του μπόμπιρα που ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Ιανουάριο και σκόρπισε απίστευτη χαρά στην οικογένειά του.

Όπως είπε η Ναταλία Γερμανού, της έχει ήδη σταλεί το «save the date», ένα δηλαδή πρώιμο προσκλητήριο του ευτυχισμένου ζευγαριού πριν το κανονικό προσκλητήριο προκειμένου να ενημερώσει τους εκλεκτούς καλεσμένους του για τις προθέσεις του.

spyropoulou-(15).jpg

Η παρουσιάστρια του Καλύτερα δε γίνεται αποκάλυψε ότι η βάφτιση γίνεται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και ήδη έχει πάρει την πρόσκληση και έχει αποφασίσει να είναι παρούσα σε αυτή την ευτυχισμένη οικογενειακή στιγμή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Με αυτόν τον τρόπο η Ναταλία Γερμανού βάζει και οριστικά τέλος στα σενάρια που ήθελαν την ατμόσφαιρα ανάμεσα στην ίδια και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να συνεχίζει να είναι «παγωμένη».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε στον «αέρα» της εκπομπής της η Ναταλία Γερμανού:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved