Media

Σταμάτης Γαρδέλης: Η ερωτική σκηνή κάτω από τα σκεπάσματα με γνωστή ηθοποιό...

Gossip-tv Team

Για την καριέρα αλλά και την προσωπική του ζωή μίλησε ο ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης στο Happy Day εστιάζοντας σε ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια γυρίσματος

Ο ηθοποιός στη συνέντευξή του στάθηκε σε μια ερωτική σκηνή που είχε με συμπρωταγωνίστριά του η οποία από γύρισμα μετατράπηκε σε αληθινό γεγονός.

«Υπήρξαν πολλές σχέσεις με συμπρωταγωνίστριές μου που δεν μάθατε. Οι περισσότερες επαφές, πιο στενές και τις προχωρημένες ήταν με τις παρτενέρ μου. Εκεί γίνονταν κάποιες ακρότητες, που δεν θα συμμετείχα σήμερα σε αυτές κι ούτε θα δεχόμουν τέτοιες καταστάσεις. Είχα μια σχέση με μία κοπελίτσα εκείνη την εποχή το ’80 κι είχαμε μία ερωτική σκηνή σε μία ταινία κάτω από τα σκεπάσματα κι ήταν πολύ φυσική, τόσο που ο σκηνοθέτης το κατάλαβε και κάναμε break» ανέφερε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

«Έκλεισε την πόρτα και μας άφησε στο δωμάτιο. Ήταν πραγματική πράξη και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε γιατί είχαμε και σχέση και την ολοκληρώσαμε. Ήταν όλοι μέσα στο δωμάτιο από το συνεργείο, αλλά ο σκηνοθέτης είπε break παιδιά.» πρόσθεσε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved