Media

Survivor All Star: Η «γκαζιάρα» Μαριαλένα και το πονηρό δώρο στον Βασάλο - «κάτι συμβολίζει;»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Την παράσταση έκλεψε το «συμβολικό» δωράκι στον Βασάλο και όλοι χαζεύαμε μαζί του για να βρούμε τον συμβολισμό...

Με ανεβασμένη διάθεση επέστρεψαν από την Punta Cana, όπως ήταν λογικό, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας του Survivor All Star.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος που έμεινε πίσω στην καλύβα απόλαυσε το φακόρυζό του και τις καρύδες του χωρίς να φαίνεται να τον ενοχλεί που δεν πήγε να διασκεδάσει μαζί τους.

Οι συμπαίκτες του που καλοπέρασαν δεν τον ξέχασαν και του πήραν ένα δωράκι. Συγκεκριμένα του πήραν ένα μπαλονάκι σε σχήμα καπέλου που μέχρι να φτάσει στην καλύβα είχε πάρει ένα άλλο διαφορετικό σχήμα, με τον Βασάλο να αναρωτιέται αν ήταν συμβολικό.

«Ευχαριστώ, παιδιά, για το δώρο. Αυτό είναι το δώρο που μου έφεραν τα παιδιά από το Coco Bongo. Κάτι συμβολίζει. Δεν ξέρω τι άλλο να πω», είπε χαριτολογώντας ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η ομάδα των παικτών αναφέρθηκαν και στο αυτοκίνητο που κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης και στην οδήγησή του ενώ η Μαριαλένα αποκάλυψε πώς μετά από σχεδόν 5 μήνες έπιασε τιμόνι στα χέρια της, με τη Μελίνα να λέει ότι έκαναν το σταυρό της από τον φόβο τους.

Οι Μαχητές από την πλευρά τους πεινάνε και δεν κρύβουν την στεναχώρια τους και την αγανάκτησή τους αλλά είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν στον αποψινό αγώνα προκειμένου να απολαύσουν έστω και ένα γεύμα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved