Media

MasterChef: Αυτός ο παίκτης κέρδισε τα 1.000 ευρώ και πέρασε απευθείας στον ημιτελικό

Gossip-tv Team

MasterChef: «Τελευταίο τεστ δημιουργικότητας και τα κατάφερα με ανανά...Ιδανική τονωτική ένεση ενέργειας, ήταν ό,τι πρέπει» είπε ο παίκτης που κέρδισε τα 1.000 ευρώ

Στο τελευταίο τεστ Δημιουργικότητας της Δευτέρας οι επίδοξοι μάγειρες κλήθηκαν να εμπνευστούν από ένα διαφορετικό υλικό ο καθένας, που όμως δεν επέλεξαν οι ίδιοι αλλά η Μαρία Μπέη που κέρδισε το τελευταίο Mystery Box.

Ο Νίκος Τράκας, παρά τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει κατάφερε να υπερισχύσει έναντι των συμπαικτών του και αναδείχθηκε ο νικητής του επάθλου των 1.000 ευρώ, περνώντας απευθείας στον ημιτελικό του διαγωνισμού μαγειρικής.

«Νιώθω ότι η νίκη είναι δική μου» είχε πει νωρίτερα η Μαρία Λαζαρίδου η οποία όμως είχε τη δεύτερη καλύτερη προσπάθεια, σύμφωνα με την ανακοίνωση των κριτών.

«Μπράβο και στους έξι» είπαν οι κριτές προσθέτοντας στη συνέχεια πως ο Νίκος Τράκας είχε ένα από τα καλύτερα πιάτα που έχουν δοκιμάσει από την αρχή του διαγωνισμού.

master.PNG

«Συγχαρητήρια, πολύ καλή προσπάθεια, αξίζει ένα μεγάλο χειροκρότημα» τόνισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Όταν είσαι δεύτερος για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια ημέρα, αυτό σε τσούζει... επόμενο μαξιλαράκι μου τώρα είναι η τετράδα», είπε η Μαρία Λαζαρίδου.

master.jpg

Οι τρεις χειρότερες προσπάθειες ήταν σύμφωνα με τους κριτές αυτές του Γιώργου, του Δημήτρη και του Αλέξανδρου και κάποιος από αυτούς τους τρεις θα μαγειρέψει αύριο Τρίτη για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved