Media

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το μαύρο τηλέφωνο στο σπίτι του που εύχεται να μη χτυπήσει βράδυ

Gossip-tv Team

O Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στην εκπομπή The 2Night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε τον τρόπο που επικοινωνεί ο ίδιος με πολιτικούς του ομολόγους, και αναφέρθηκε στο «μαύρο τηλέφωνο» στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αρχικά ανέφερε: «Το τηλέφωνο των προέδρων είναι μαύρο και αφορά σε ασφαλείς επικοινωνίες μεταξύ των στελεχών της Κυβέρνησης. Υπάρχει στο γραφείο και στο σπίτι μου και είναι το τηλέφωνο που εύχεσαι να μη χτυπήσει βράδυ. Αν χτυπήσει βράδυ, όπως έχει γίνει, σημαίνει ότι κάτι πολύ κακό έχει συμβεί. Δεν είναι για καλό».

Και πρόσθεσε με χιούμορ: «Ευτυχώς δεν έχει πάρει κανένας κατά λάθος, διότι θα άκουγε τα εξ αμάξης».

kiriakos2.jpg

«Όταν με ζητήσει κάποιος πολιτικός αρχηγός ή κάποιος πρωθυπουργός ξένης χώρας, θα πάρει στη σταθερή γραμμή. Αν υπάρχει λόγος για ασφαλή επικοινωνία, θα προβλέψουμε να μιλήσουμε από συγκεκριμένα τηλέφωνα», τόνισε.

Και συνέχισε λέγοντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Όμως με μία σειρά από ομολόγους μου μπορούμε να μιλήσουμε και κατευθείαν από τα κινητά μας τηλέφωνα. Εάν θέλω να επικοινωνήσω σχεδόν με όλους τους Ευρωπαίους ομολόγους μου, θα μιλήσω μέσω του κινητού μου ή μέσω κάποιας εφαρμογής που είναι κάπως πιο ασφαλής από τις άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιούμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved