Media

Κορινθίου: Η αντίδρασή της on camera για το δοκιμαστικό της Παναγιώταρου στον Λιάγκα

Gossip-tv Team

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών «έπιασαν» τη Μαρία Κορινθίου μετά το τέλος της χθεσινής εκπομπής το Πρωϊνό. Η ηθοποιός ρωτήθηκε για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και το «δοκιμαστικό» της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

«Έχω ούτως ή αλλιώς δηλώσει ότι από του χρόνου δεν θα είμαι στο συγκεκριμένο πόστο. Δεν ξεκινάνε οι προετοιμασίες για του χρόνου;», διερωτήθηκε η Μαρία Κορινθίου.

Επίσης, η Μαρία Κορινθίου επεσήμανε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ξέρω και δεν ξέρω εάν έκανε δοκιμαστικό. Δεν έχω τέτοια θέματα εγώ, να με ενοχλούν (τα δοκιμαστικά). Αν όντως είναι αυτό, υπάρχει χώρος και δουλειά για όλους. Ο καθένας με τις επιλογές του. Εγώ πρόσφατα ενημέρωσα και δήλωσα ότι στη συγκεκριμένη θέση δεν θα βρίσκομαι. Από εκεί και πέρα είναι λογικό πέντε πράγματα να δρομολογούνται για τη νέα σεζόν. Δεν έχω τέτοια θέματα εγώ… Ο καθένας με την επιλογή του και τα συμβόλαιά του».

korinthiou.jpg

Αναφερόμενη στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει κακή σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα, η Μαρία Κορινθίου σχολίασε «βαριέμαι, πολλή φασαρία!».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved