Media

Τσουρός για Παπαμιχαήλ: «Δεν πήγε στη Eurovision την κανονική, μάλλον το μπέρδεψε»

Gossip-tv Team

H εκπομπή, Mega Καλημέρα σχολίασε το ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook του Γιάννη Παπαμιχαήλ σχετικά με το J2US και την τελευταία του εμφάνιση στο σόου.

Ο Κώστας Τσουρός είπε χαρακτηριστικά για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Βγάζει μια ανακοίνωση που λέει ότι θα προχωρήσει δικαστικά και ότι οι δικηγόροι του έχουν αναλάβει και ότι θα προχωρήσουν στα αυτονόητα μόλις έχουν τα στοιχεία και τις αποδείξεις. Δηλαδή, σε περίπτωση που έχει αποδειχθεί ότι του έχουν κλείσει τον ήχο, είναι αυτό αντικείμενο δικαστικής διαμάχης;»

tsoyros-kata-papamixail.jpg

Και πρόσθεσε: «Δεν πήγε στη Eurovision την κανονική, μάλλον το μπέρδεψε. Πήγε στη “Eurovision” του J2US. Ούτε στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης πήγε, για να τον αδικήσουν και να πει ότι “με καταστρέψατε, καταστράφηκε η πορεία μου και η καριέρα μου και γι’ αυτό σας πάω δικαστικά”.

Επίσης, δεν είναι επαγγελματίας τραγουδιστής, ώστε να φανεί ξαφνικά ένας επαγγελματίας τραγουδιστής είναι άφωνος. Είναι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ που πήγε ως διαγωνιζόμενος στο J2US, επαναλαμβάνω. Δηλαδή, αν μπαίνουμε στη διαδικασία να πηγαίνουμε στα δικαστήρια και για τις συμμετοχές στο J2US, έχουμε ξεφύγει εντελώς σε αυτή την κοινωνία. Τι νομικά; Επειδή του έκλεισαν τα μικρόφωνα, να πάει στα δικαστήρια;».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved