Media

Τζώρτζια Κεφαλά για εκλογές: «Έτσι όπως το έζησα ήταν πραγματικά τρομακτική εμπειρία...»

Gossip-tv Team

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πραγματικά έδωσε έναν άνισο αγώνα ο οποίος ήταν δύσκολος γιατί ούτε καν τις απόψεις της δεν μπορούσε να θέσει εύκολα. Είχε φάει αποκλεισμό και στα δικαστήρια και στην πολιτική σκηνή», τονίζει η Τζώρτζια Κεφαλά.

Στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης μίλησε η Τζώρτζια Κεφαλά, καλεσμένη στην εκλογική βραδιά της 21ης Μαΐου στην ΕΡΤ όπου αναφέρθηκε στην εμπειρία της από τον προεκλογικό αγώνα που έδωσε ως υποψήφια βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας.

«Εγώ έχω πολύ λιγότερες γνώσεις από εσάς σε αυτόν τον χώρο, αλλά έτσι όπως το έζησα ήταν πραγματικά τρομακτική εμπειρία. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα αυτά», δήλωσε η τραγουδίστρια Τζώρτζια Κεφαλά.

«Συναντήσαμε πάρα πολλούς νέους, οι οποίοι μας πλαισίωσαν και ήρθαν μαζί μας», πρόσθεσε η υποψήφια βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας στον Δυτικό Τομέα Αθηνών.

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πραγματικά έδωσε έναν άνισο αγώνα ο οποίος ήταν δύσκολος γιατί ούτε καν τις απόψεις της δεν μπορούσε να θέσει εύκολα. Είχε φάει αποκλεισμό και στα δικαστήρια και στην πολιτική σκηνή», είπε τέλος η Τζώρτζια Κεφαλά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved