Media

Κατερίνα Κούκα: Ο κούκλος γιος της και η μικρή διαφορά ηλικίας τους!

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε η Κατερίνα Κούκα το απόγευμα της Δευτέρας (22-05).

Η σπουδαία τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα.

Πώς και γιατί ασχολήθηκε με το τραγούδι και πώς διαχειρίστηκε τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις εκείνη την εποχή;

kouka-(3).jpg

«Παντρεύτηκα πολύ μικρή, χώρισα πολύ μικρή, έκανα τον γιο μου πολύ μικρή. Στα 15-16 δεν αποφασίζεις, νομίζεις ότι είσαι ερωτευμένος με την πεταλούδα που περνάει, με τον αέρα. Αυτά είναι λάθη. Ο δρόμος μέχρι να φτάσουμε στο σήμερα και να έχω έναν υπέροχο γιο… δεν θα το συμβούλευα ποτέ. Αν είχα μία κόρη, δεν θα της επέτρεπα ποτέ να κάνει τέτοια βήματα, προτού να έχει πρώτα ζήσει», είπε και συνέχισε:

«Στο τραγούδι μπήκα για λόγους επιβίωσης. Ήμουν χωρισμένη και προέκυψε. Μπήκα σε αυτόν τον χώρο, γιατί τα χρήματα που μου προσέφερε ήταν πολύ καλά. Ποτέ δε σκέφτηκα για καριέρες»

kouka-(5).jpg

«Χρόνια πριν υπήρχε μία σεξουαλική πείνα. Μόλις έβλεπαν ένα κορίτσι που βρισκόταν σε ανάγκη, ήταν λίγο άγρια τα πράγματα και όχι μόνο στη νύχτα. Τα πιο άσχημα πράγματα τέτοιου τύπου τα έζησα τη μέρα»

«Οι άντρες ήταν επιθετικοί. Με το που έβλεπαν ένα κορίτσι που έχει ανάγκη… είναι έγκλημα. Καταλάβαινα ότι ήταν παρενόχληση όλο αυτό και έφευγα τρέχοντας χωρίς δεύτερη σκέψη», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved