Media

Survivor All Star: Η πικρία του Μπόγδανου για τον Κόρο και τα «καρφιά» του Μαρτίκα

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Ο Γιώργος Κόρομι και ο Ηλίας Μπόγδανος είχαν γίνει πολύ καλοί φίλοι και πέρυσι και φέτος όμως ο δεύτερος δεν έκρυψε την πικρία του για όσα είπε πριν φύγει ο Κόρο. 

Ο Ηλίας σχολίασε την αποχώρηση του Κόρο λέγοντας πως τον στενοχωρεί που πλέον δεν θα τον έχει μέσα στο παιχνίδι για όσο θα μείνει στο παιχνίδι όμως εξέφρασε και την πικρία του για όσα είπε ο φίλος του πριν φύγει για Ελλάδα.

Όταν ο Κόρο ρωτήθηκε από τον Λιανό ποιον θέλει να δει νικητή στον φετινό κύκλο, εκείνος δεν ανέφερε τον Ηλία αλλά τον Σάκη Κατσούλη, κάτι που όπως είπε ο Μπόγδανος τον πίκρανε, τονίζοντας όμως πως το περίμενε πως θα πει κάτι τέτοιο.

Από την πλευρά του ο Μαρτίκας, σχολιάζοντας τα όσα έχουν συμβεί στον Άγιο Δομίνικο με την αποχώρηση Κόρομι ρίχνοντας τα βέλη του στον Κόρομι και σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Προσπάθησε να παίξει με τον ευαίσθητο κόσμο του».

Πάντως, η ατμόσφαιρα είναι βαριά μεταξύ των παικτών με τους περισσότερους να δηλώνουν στενοχωρημένοι που αποχώρησε, εκτός βέβαια από εκείνους που ήταν συνυποψήφιοι προς αποχώρηση όπως ο Καραγκούνιας και η Μελίνα Μακρή οι οποίοι ευχαρίστησαν τον κόσμο που τους κράτησε εντός παιχνιδιού.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved