Media

Γιώργος Αυτιάς: «Η τηλεόραση ενώνει, δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα»

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Γιώργος Αυτιάς.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής αναφέρθηκε στο συμβόλαιο του με τον ΣΚΑΙ ενώ σχολίασε και τις εκλογές.

aftias-(1).jpg

«Απεδείχθη ότι ο ελληνικός λαός είναι ο πιο έγκυρος. Έχω τη γνώμη ότι πρέπει να προσερχόμαστε στις κάλπες. Πάρα πολλές φορές στάθηκα απέναντι στην κυβέρνηση και έχω μία αίσθηση ότι θα μου έρθουν Τσίπρας και Μητσοτάκης σε ένα οικονομικό debate, εγώ θα κρατάω ένα χαρτί με τις ερωτήσεις του κόσμου. Θεωρώ έντονα κοινωνικές τις εκπομπές που κάνετε. Είναι τιμή για τις εκπομπές όπως της Κατερίνας, που ήρθαν οι πολιτικοί αρχηγοί, οι δικές σας εκπομπές χαράζουν και έναν άλλο δρόμο ότι θέλει υπομονή η τηλεόραση. Στο λέει ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να είναι βουλευτής, ακόμα λέω όχι, να δω πόσο θα αντέξω. Δεν μπορείς να αποκλείσεις έναν πολιτικό από φίλο γιατί ποιος θα του πει τι συμβαίνει στην κοινωνία; Ο πρωθυπουργός μου είπε ό,τι λάθη κάνουν να τα λέω στον αέρα», είπε.

aftias-(2).jpg

«Δυο χρόνια συμβόλαιο στον ΣΚΑΪ, όλα αυτά που συμβαίνουν στα media μου αρέσουν γιατί ανακατεύεται το προϊόν και θα έχουμε πάρα πολλά να πούμε σε σύντομο διάστημα»

«Θα ευχηθώ κάθε επιτυχία σε όποιον δοκιμάζει την τύχη του αλλιώς. Μην ξεχνάς ότι ήμουν στον ΑΝΤ1, δίπλα σε έναν Τιτάνα της ενημέρωσης, τον Γιώργο Παπαδάκη και του οφείλω πάρα πολλά γιατί με έμαθε πολλά όπως και στον Νίκο Χατζηνικολάου».

aftias-(3).jpg

«Είμαι υπέρ των νέων παιδιών. Η τηλεόραση ενώνει, δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα, είναι παράλληλοι δρόμοι», ανέφερε σε άλλο σημείο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved