Media

Σκορδά για Μουζουράκη: «Είμαι σε ροζ συννεφάκι, δεν θα το έκανα ποτέ»

Gossip-tv Team

Χαμός έχει γίνει με το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη που ζητά από τα media να απέχουν από τον γάμο του και τις δηλώσεις του σχολίασε και η εκπομπή, Πρωινό Μας.


«Για το δημοσιογραφικό επάγγελμα άκουσες πώς αναφέρθηκε; Ντροπή και ξεδιάντροπο; Μας χρέωσε τη διαρροή του γάμου, μας χρέωσε το φύλο του παιδιού, μας χρέωσε όλα τα δεινά της προσωπικής του ζωής. Μας είπε ότι είναι ανεπιθύμητοι οι δημοσιογράφοι και τα συνεργεία», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Και υπογράμμισε η δημοσιογράφος: «Εγώ τον καταλαβαίνω, έχει ένα ύφος δικό του. Μπράβο του! Από εκεί και πέρα όμως, δεν χρειαζόταν τόσες αιχμές για τους δημοσιογράφους οι οποίοι έχουν στηρίξει τον Πάνο και όταν τους ήθελε για τη δουλειά τους, όταν τους ήθελε για την τηλεοπτική και μουσική του καριέρα. Πάντα σεβόμενοι τις επιθυμίες του και δεν χρειαζόταν να στοχοποιήσει τόσο πολύ τους δημοσιογράφους».
Η δε Φαίη Σκορδά τόνισε: «Ακούω με προσοχή αυτό που λες και σίγουρα υπάρχει και αυτό το σχόλιο και το ξέρει και ο ίδιος. Δεν ανήκει όμως στην κατηγορία των ανθρώπων που έχει πάρει τηλέφωνα να καλέσει περιοδικά και εκπομπές.

Πραγματικά αυτό που λένε ότι είμαι σε ροζ συννεφάκι, ισχύει. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ (να στείλω κάμερα). Δεν μπορεί ένας άνθρωπος ο οποίος λέει δεν θέλει κάμερα, να στείλω κάμερα και την άλλη μέρα να το παίξω. Δεν μπορώ να το κάνω»!


Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved