Media

Survivor - Κόρομι: Δείτε τι αποκάλυψε για τις κρυφές συναντήσεις με τον Μπόγδανο

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Κόρομι απάντησε στο Πρωινό μας, που ήταν καλεσμένος τον λόγο που συναντιόταν "κρυφά" στο survivor all star με τον Ηλία Μπόγδανο.

O Γιώργος Κόρομι είπε για τον Ηλία Μπόγδανο και της φημολογούμενες κρυφές συναντήσεις τους στο δάσος: «Εγώ ξυπνούσα νωρίς 6 - 7 το πρωί. Οι άλλοι κοιμόντουσαν ως τις 9. Οπότε το πρωί παλιά είχα παρέα μου τον Μάριο που τα λέγαμε και με τον Στέλιο πολύ, άπειρες ώρες. Τότε ήμασταν κομπλέ. Μετά όμως, επειδή και ο Λιάκος ξυπνάει νωρίς και πάντα από το '21 που ξυπνούσαμε, αράζαμε και τα λέγαμε για την έξω ζωή, πλέον ήμασταν σε άλλες ομάδες, οι οποίες δεν τα πήγαιναν καλά και άμα μας έβλεπαν να μιλάμε, και η δικιά του και η δικιά μου η ομάδα, με το που γίνονται συναντήσεις λένε ότι ουσιαστικά κάτι ετοιμάζουμε, "μαγειρεύουμε" ψήφους κλπ.

koromi.jpg

Έβλεπα ότι κακοφαινόταν στις ομάδες, δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο και νομίζουν ότι συζητάω κάτι για ψηφοφορίες κλπ γιατί με τον Ηλία είμαι φίλος από το '21, τα λέμε και έξω. Όταν ξυπνούσαν και οι υπόλοιποι και πήγαιναν στα spot, επειδή εκείνον δεν τον ήθελαν εκεί, έφευγε».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved