Media

Βάσω Λασκαράκη: «Τον πρώτο μήνα με τον Λευτέρη έπαθα κρίση πανικού και έφυγε για να σκεφτώ»

Gossip-tv Team

Πάμε Δανάη: Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του Mega και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού που είχε τον πρώτο καιρό της σχέσης της με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο.

«Στις αρχές της σχέσης μας με τον Λευτέρη, όταν εγώ έπαθα τον πανικό ότι τα πράγματα πρέπει να είναι έτσι κι εμείς δε μπορούμε να είμαστε μαζί γιατί είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση που βιώνω εγώ, ήταν εκεί που με ταρακούνησε. Με έκανε να αναρωτηθώ τι θέλω τελικά στη ζωή μου, αν θέλω να κάτσω να πενθήσω, να περάσω δύσκολα, να σκεφτώ τι μου λείπει, τι είναι αυτό που δε μπορώ να διαχειριστώ από αυτά που αισθάνομαι.

Νομίζω ότι ήταν πολύ καθηλωτικός σε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Όταν εγώ “κώλωσα” κάποια στιγμή και σκέφτηκα, “τώρα τι κάνουμε εμείς και πώς θα τα ταιριάξουμε;” Μπήκαμε ξαφνικά να φτιάξουμε με οικογένειες, μια άλλη οικογένεια, εκεί εγώ έπαθα πανικό. Ήταν στις πολύ αρχές, στον πρώτο μήνα», είπε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη και συνέχισε:


«Εκεί ήταν που κι εκείνος πήρε μια απόσταση, και ήρθε μετά με πολλή φόρα, με έβαλε κάτω και μου είπε κάποια πράγματα. Και με άφησε, δε με πίεσε. Με σόκαρε, και με άφησε να σκεφτώ. Και μου το λέει και τώρα, μου λέει “θυμάσαι τι είχες πάθει τότε; Αν σε άφηνα μπορεί τώρα να μην ήμασταν μαζί”».

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved