Media

Γιώργος Λέντζας: «Στο World Party ένιωσα μία κολοσσιαία αδικία για credit που αποστερήθηκα»

Gossip-tv Team

 

Ο Γιώργος Λέντζας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, Night Out και μεταξύ άλλων σχολίασε την εκπομπή, World Party, που συμμετείχε.

Ο Γιώργος Λέντζας εξομολογήθηκε πως «το World Party έκανε σίγουρα τον κύκλο του μετά από τέσσερις σεζόν, τόσο πιεστικά ταξίδια και έχοντας δημιουργήσει κάτι από το μηδέν μέχρι στο να γίνει μια τεράστια επιτυχία. Ήταν το κομμάτι των χαρακτήρων που το έκανε τόσο μεγάλο. Δηλαδή κάπως όλοι μπορούσαν να ταυτιστούν με κάποιον και ήταν κάτι πολύ ειλικρινές, τουλάχιστον στο ξεκίνημα του. Παρόλα αυτά δυο πράγματα που ένιωσα ότι έπρεπε να απαντήσω στον εαυτό μου, για να μπορέσει να κλείσει αυτό το κεφάλαιο μέσα μου, ήταν πρώτον μια κολοσσιαία αδικία που ένιωσα τελειώνοντας για πράγματα και για credits που αποστερήθηκα από το τελικό αποτέλεσμα και αυτό είναι κάτι που δεν κάνω».

lentzas8.JPG

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Λέντζας: «Είναι εσωτερικό όλο αυτό περισσότερο. Το κομμάτι της δημιουργίας, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, μπόρεσα να μου το δώσω με παραγωγές που ήταν πρωτότυπο περιεχόμενο. Τα λεφτά να πω την αλήθεια είναι κάτι που προσπαθώ να μη δίνω σημασία γιατί έχω υπάρξει πάρα πολλές φορές στη ζωή μου άφραγκος αλλά δεν έχω υπάρξει ποτέ φτωχός».

Και συνέχισε λέγοντας: «Φτωχός είσαι όταν αρνείσαι να μοιραστείς και η φτώχεια είναι ένα συναίσθημα το οποίο βιώνεις μαζικά. Το βιώνεις στα συναισθήματα, στις κινήσεις, στα αγγίγματα, με τον εαυτό σου και με τους άλλους, δεν είναι υλικό το κομμάτι της φτώχειας. Η αφραγκία είναι υλική»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved