Media

Τσιμτσιλή για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη: «Προπληρώσαμε τετραψήφιο ποσό για μια αποστολή»

Gossip-tv Team

O Πάνος Μουζουράκης λίγο πριν τον γάμο του με τη Μαριλού Κοζάρη έστειλε ένα αυστηρό μήνυμα στους δημοσιογράφους και ζήτησε χάρη ο γάμος του να μείνει μακριά από τα ΜΜΕ και σήμερα, 26 Μάη η Σταματίνα Τσιμτσιλή επανήλθε στο θέμα του γάμου και... έκανε μία αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής, Happy Day. 

H Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά: «Χθες προβάλαμε το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη και πραγματικά μπήκα σε σκέψεις εάν πρέπει να στείλουμε αποστολή ή όχι. Εκ των υστέρων βέβαια έμαθα ότι είχαμε προπληρώσει μία εβδομάδα τώρα όλα τα έξοδα και μιλάμε τώρα για ένα μεγάλο κόστος για μια αποστολή»!

moyzoyrakis.JPG

Και συνέχισε: «Και λέω: εντάξει βρε Μαίρη μου, δεν συζητάς και με τους άλλους αρχισυντάκτες; Χθες λοιπόν συναντήθηκα με την Καινούργιου σε ένα dinner και της λέω: εσύ που είσαι και κολλητή της νύφης θα στείλεις συνεργείο; Μου λέει: κοίτα, πιστεύω ότι ο Πάνος ξύπνησε με αυτή τη διάθεση και έκανε αυτό το βίντεο, δεν το εννοούσε, σέβεται τους δημοσιογράφους»!

stamatina-(1).jpg

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: «Δεν είναι ο άνθρωπος που δεν θέλει τους δημοσιογράφους ή που θα τους έδιωχνε. Μου λέει: εγώ θα στείλω. Και της λέω: συγγνώμη, εσύ που είσαι κολλητή της νύφης θα στείλεις; Άκουσα και τη Μελέτη που είπε ότι θα στείλει κι αυτή και θα είναι διακριτική. Οπότε θα στείλει ο ένας και ο άλλος κι εμείς που έχουμε πληρώσει δεν θα έχουμε το θέμα; Και με τέσσερα ψηφία το ποσό… Μαίρη (αρχισυντάκτρια), το παίρνεις επάνω σου. Εγώ είπα και on air να μη στείλουμε»!

201021161958_mouzourakis1.jpg

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Happy Day

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved