Media

J2US: Φοίβος Παπαδάκης και Χριστίνα Μαραγκόζη αποχώρησαν από το χθεσινό live!

Gossip-tv Team

J2US: Παρά το γεγονός ότι το χθεσινό (27/5) live ήταν ένα πολύ κεφάτο πάρτι, κατέληξε για ακόμα μία φορά με μία μικρή πικρία αφού έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. 

Στο τέλος της βραδιάς, τα τρία ζευγάρια που έμειναν τελευταία και αγωνιούσαν για το ποιος τελικά θα αποχωρήσει ήταν η Χριστίνα Μαραγκόζη με τον Φοίβο Παπαδάκη, η Φελίσια Λαπάτη με τον Τριαντάφυλλο και η Ναταλία Αργυράκη με τον Γιώργο Βογιατζάκη.

zevgaria-j2us-(7).jpg

Ο Νίκος Κοκλώνης κράτησε για αρκετή ώρα στα ύψη την αγωνία των ζευγαριών αλλά και του κοινού μέχρι τελικά να αποκαλύψει ότι οι τηλεθεατές είχαν αποφασίσει να βγάλουν εκτός live τη Χριστίνα Μαραγκόζη και τον Φοίβο Παπαδάκη.

Το ζευγάρι τραγούδησε στο live το τραγούδι «Θα Εκραγώ» του αξέχαστου Αντώνη Βαρδή και παρά το γεγονός ότι δέχτηκαν καλά σχόλια από τους κριτές, δεν κατάφεραν να πείσουν και το τηλεοπτικό κοινό που τους έδειξε την έξοδο από το λαμπερό σόου.

Οι δυο τους ευχαρίστησαν τους πάντες, δήλωσαν χαρούμενοι που υπήρξαν μέρος αυτού του σόου και έδωσαν ξανά ραντεβού για τον μεγάλο τελικό, οπότε και θα δούμε ξανά όλα τα ζευγάρια επί σκηνής.
Δείτε τη στιγμή της ανακοίνωσης του Νίκου Κοκλώνη στο παραπάνω βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved