Media

Το ξέσπασμα Χρηστίδου για την επίθεση που δέχτηκε ρεπόρτερ της εκπομπής:«Ειπώθηκαν βαριές κουβέντες»

Gossip-tv Team

Ένας μονόλογος κατά τον οποίο η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της ίδιας και της εκπομπής της Χαμογέλα και πάλι σε ένα τηλεοπτικό παρασκήνιο που συνέβη με αφορμή την κάλυψη, ρεπορταζιακά, του γάμου του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κόζαρη έφτασε να ανεβάσει τους τόνους στον «αέρα», με την παρουσιάστρια να μην καταφέρνει να κρύψει την ενόχλησή της. 

«Θέλω να πω στους δημοσιογράφους που αντέδρασαν με τέτοιο τρόπο... Ειπώθηκαν βαριές κουβέντες. Εμένα με πείραξε μία συγκεκριμένη αντίδραση από κάποια ως προς την ρεπόρτερ μας, την Κέλλυ, μία νέα κοπέλα που δέχτηκε πολύ μεγάλη πίεση» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου αφήνοντας να φανεί ο εκνευρισμός της.

Όλα ξεκίνησαν από τη χθεσινή εκπομπή, κατά την οποία η παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου άρχισε να κάνει πλάκα για το ποίημα που έστειλε ο Πάνος Μουζουράκης λίγο πριν τον γάμο του, ξεκαθαρίζοντας πως θα ήθελε να μοιραστεί αυτές τις στιγμές του με τους δημοσιογράφους και τις κάμερες.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2852023-114023-pm.jpg

Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε ότι ήταν απολύτως σεβαστό αυτό και ότι ως εκπομπή θα έστελνε δημοσιογράφο για να καλύψει μόνο όσα ζούσαν οι δημοσιογράφοι που θα κάλυπταν το γεγονός στην Αίγινα.

Όταν όμως η ρεπόρτερ της εκπομπής, η Κέλλυ βρέθηκε στο νησί, οι συνάδελφοί της, όπως κατήγγειλε η Σίσσυ Χρηστίδου τής επιτέθηκαν και της μίλησαν πολύ άσχημα.

Κάτι που εκνεύρισε ιδιαίτερα την παρουσιάστρια η οποία ζήτησε από τη ρεπόρτερ να βρεθεί κοντά της και παρ' όλο που εκείνη δεν μίλησε καθόλου, η Σίσσυ έδειξε να παίρνει απόλυτα το μέρος της θεωρώντας όπως είπε απαράδεκτη τη συμπεριφορά συναδέλφων.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved