Media

Χαμογέλα και πάλι:Η αντίδραση των «απέναντι» για τη ρεπόρτερ που ισχυρίζεται ότι δέχτηκε λεκτική βία

Gossip-tv Team

Μπορεί ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κόζαρη να ήταν λαμπερός, όμως στο παρασκήνιο εκτυλίχθηκε ένα απίστευτο παρασκήνιο με ρεπόρτερ της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι να ισχυρίζεται ότι δέχτηκε λεκτική βία από συναδέλφους της. 

Μετά το ξέσπασμα της Σίσσυς Χρηστίδου η οποία από το πρώτο λεπτό έδειξε τη στήριξή της στη ρεπόρτερ της εκπομπής της, θεωρώντας απαράδεκτα τα όσα είχε καταγγείλει η νεαρή κοπέλα, ήρθε και η αντίδραση των «απέναντι» και συγκεκριμένα της εκπομπής Open Weekend.

Η ρεπόρτερ της εκπομπής του Open που συνεχίζει να βρίσκεται στην Αίγινα αφού σήμερα (28/5) το μεσημέρι οι νεόνυμφοι έχουν after wedding πάρτι για τους καλεσμένους τους, στην περιοχή Κλίμα στα νότια του νησιού αναφέρθηκε στο όλο περιστατικό με τη ρεπόρτερ του Χαμογέλα και πάλι, τονίζοντας πως εκείνη ζήτησε με το που έφτασε χθες στο νησί να της κάνουν δηλώσεις οι υπόλοιποι συνάδελφοί της που «κάλυπταν» τον γάμο Μουζουράκη.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2852023-114023-pm.jpg

Όπως είπε η ρεπόρτερ του Open Weekend κανένας από τους εργαζόμενους των 4 εκπομπών που είχαν στείλει συνεργείο και δημοσιογράφο στην Αίγινα δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις ενώ επεσήμανε πως κανένας δεν τραμπούκισε την ρεπόρτερ της Σίσσυς Χρηστίδου όπως εκείνη υποστηρίζει.

Η Ελένη Τσολάκη τοποθετήθηκε στο όλο θέμα, λέγοντας πως αν και δεν ήταν παρούσα, μόνο ως αστείο μπορεί να λάβει κανείς την προσπάθεια της ρεπόρτερ του Χαμογέλα και πάλι να κάνει backstage ρεπορτάζ με δηλώσεις από τους υπόλοιπους δημοσιογράφους, τονίζοντας δε πως φυσικά και καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή βίας, ακόμα και λεκτικής.

Δείτε το βίντεο με όσα ειπώθηκαν για το περιστατικό στην εκπομπή Open Weekend:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved